Ο Τζιτζικώστας πήρε… χαφ με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του – Τον στηρίζει ο Θεόδωρος Ζαγοράκης

Η επιρροή του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία ευρύτερα δεν είναι κάτι άγνωστο. Πλην όμως, η στήριξη ενός ανθρώπου που είναι σαρξ εκ σαρκών του ΠΑΟΚ είναι πάντα μια σημαντική υπόθεση. Υπό αυτό το πρίσμα, ο κύριος Τζιτζικώστας προσθέτει στην προεκλογική του μηχανή έναν σκληρό χαφ

με πολλά χιλιόμετρα που πλέον όμως σταδιοδρομεί μακριά από τα γήπεδα, στο Στρασβούργο.

Δεν μιλάμε για κάποιον άλλο από τον Θεόδωρο Ζαγοράκη, τον ιστορικό αρχηγό της εθνικής Ελλάδος και ευρωβουλευτή της ΝΔ από το 2014, ο οποίος με σημερινή του δήλωση επισημοποιεί την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί στήριξής του στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

«Σέβομαι και τιμώ την προσφορά και των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Παράταξης, όμως σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα» αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κύριος Ζαγοράκης.

The post Ο Τζιτζικώστας πήρε… χαφ με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του – Τον στηρίζει ο Θεόδωρος Ζαγοράκης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα