Οι Κυριακές μας αποκτούν νόημα! Brunch στο IT με πολλές απολαυστικές εκπλήξεις

Μπορεί να ανήκεις, ακόμα, στην κατηγορία αυτών που σνομπάρουν το Brunch και αυτές τις «αμερικανιές» αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις! Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει, ειδικά αν το φας στο IT. Σε αυτό το cozy στέκι του Κολωνακίου που δίνει άλλη νότα στην καθημερινότητά του.

Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Το IT, λοιπόν, έχει μετατρέψει αυτό το πλούσιο «πρόγευμα» σε κυριακάτικη συνήθεια γεμάτη νοστιμιές και μουσικές jazz, blues,

tango και soul. Δίνοντας έμφαση στην αισθητική, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την εποχικότητα και πάνω απ’ όλα στην λεπτομέρεια, ο σεφ Ηλίας Σταυρόπουλος έχει συνθέσει ένα καινούργιο μενού με ποικιλία επιλογών που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Με το μενού να χαρακτηρίζεται από ποικιλία και αρμονία γεύσεων, μπορείς να διαλέξεις από ζυμαρικά και pancakes αλμυρά και γλυκά μέχρι burgers με μοσχαρίσιο κιμά, hot dogs και φυσικά «Ποσέ την Κυριακή»!

Ο τίτλος αυτός προμηνύει ότι τα αβγά έχουν την τιμητική τους αφού μπορείς να τα φας σε μορφή ποσέ, ομελέτας, καγιανά, αβγοφετών που συνδυάζονται με κινόα, χόρτα, σολομό, κεφτέ λουκάνικο και ό, τι άλλο βάζει ο νους σου.

Info

Σκουφά 29, Κολωνάκι Τηλ.: 2103635773, 2103631827

The post Οι Κυριακές μας αποκτούν νόημα! Brunch στο IT με πολλές απολαυστικές εκπλήξεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα