Ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε αίτημα για ενός λεπτού σιγή για τον Φύσσα επειδή το δέχθηκε η Χρυσή Αυγή

Άλλη μία σκληρή κόντρα εξελίχθηκε στην Βουλή με πρωταγωνίστρια την Χρυσή Αυγή, αυτήν την φορά με αφορμή το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα ο οποίος δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τον 45χρονο Χρυσαυγίτη, Γιώργο Ρουπακιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την πρόταση

κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης στο προεδρείο της Βουλής, την οποία και αποδέχθηκε η Ολομέλεια. Ωστόσο από τον χώρο απουσίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Λίγο πριν την τήρηση του ενός λεπτού σιγής, εισήλθε στον χώρο η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης παίρνοντας τον λόγο τόνισε: «Θέλω να υπενθυμίσω επειδή πάλι ακούστηκαν ανοησίες περί εγκληματικής δράσεως του νομίμου πολιτικού κόμματος "Χρυσή Αυγή"… Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς εδώ μέσα που παριστάνουν τους ηλίθιους και πως δεν καταλαβαίνουν, ότι από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε αυτή την εγκληματική ενέργεια». Τόνισε δε πως το εθνικιστικό κόμμα δεν έχει καμμία σχέση με την συγκεκριμένη ενέργεια.


Στην συνέχεια η Χρυσή Αυγή αποδέχθηκε το αίτημα για ενός λεπτού σιγή. Η αποδοχή αυτή δεν άρεσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διέβλεψαν πως η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά και αυτό το γεγονός και για αυτόν τον λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης απέσυρε την πρόταση για ενός λεπτού σιγή, κάτι που εξόργισε τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος πήρε ξανά τον λόγο λέγοντας πως: «καταγγέλλω αυτήν την γελοιότητα κάνοντας σπέκουλα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα