Ο σωστός τρόπος να «παγιδεύσεις» τον άντρα που σε απατά! Δείτε το βίντεο που έγινε viral!

12:11 7/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Σύμφωνα με μελέτες στις αναπτυσσόμενες χώρες το Facebook έχει γίνει η νούμερο ένα αιτία για την αύξηση των διαζυγίων καθώς γίνεται το μέσο μέσα από το οποίο αποδεικνύεται η απιστία των συζύγων.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Λέσλι Βάμερ από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, η οποία επιβεβαίωσε τις υποψίες της για τις απιστίες του συζύγου της, στήνοντας του μία παγίδα μέσω του Facebook.

Όλα ξεκίνησαν

όταν η Λέσλι θέλησε να έχει αποδείξεις για το αν ο σύζυγός της Κόντι -με τον οποίο είναι παντρεμένη τρία χρόνια κι έχει μία κορούλα- είναι πιστός. Για να ανακαλύψει λοιπόν αν κοιμάται με άλλες γυναίκες, η ίδια είπε στην κολλητή της να προσπαθήσει να τον αποπλανήσει και να κανονίσει μαζί του μία συνάντηση για σεξ στο σπίτι της.

Ο άνδρας έπεσε στην παγίδα και αποδέχτηκε την δελεαστική πρόταση της γυναίκας-δόλωμα χωρίς να του περνάει από το μυαλό ότι επρόκειτο για παγίδα. Όταν έφτασε στο σπίτι με μεγάλη του έκπληξη είδε την… γυναίκα του να του ανοίγει την πόρτα!

Όταν η απατημένη σύζυγος του ζήτησε διαζύγιο και τον κατηγόρησε για τις απιστίες του αυτός γέλασε και την διαβεβαίωσε πως ήξερε ότι όλα ήταν στημένα. Το βίντεο που ανέβασε η Λέσλι στο Facebook, πάντως, έγινε γρήγορα viral…

The post Ο σωστός τρόπος να «παγιδεύσεις» τον άντρα που σε απατά! Δείτε το βίντεο που έγινε viral! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα