«Έφαγαν πόρτα» σε κλαμπ του Λονδίνου παίκτες της Λέστερ, ενώ επιτράπηκε η είσοδος στους παίκτες της Τότεναμ [εικόνες]

11:10 7/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Τι κι αν η Λέστερ είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ; Τι κι αν την τελευταία αγωνιστική με τη νίκη τους και την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ άφησαν 8 και 5 βαθμούς αντίστοιχα πίσω τους δύο διώκτες τους; Στο Λονδίνο οι παίκτες του Ρανιέρι φαίνεται πως θεωρούνται ακόμα... β' κατηγορίας.

Δεν ήταν μικρό το... χουνέρι που έπαθαν τέσσερις από τους παίκτες της ομάδας, όταν το Σάββατο το βράδυ μετά τη νίκη τους επί της Γουάτφορντ με 1-0 αποφάσισαν να διασκεδάσουν σε ένα από τα πιο διάσημα νυχτερινά club

του Λονδίνου.

Οι Ντάνι Ντρινκγουότερ, Άντι Κινγκ, Μάτι Τζέιμς και Μπεν Χάμερ θέλοντας να γιορτάσουν και τα γενέθλια του Ντρινκγουότερ έβαλαν τα... καλά τους κι έφτασαν στο κλαμπ, όπου τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο μαγαζί. Κοινώς έφαγαν πόρτα.

Διαπραγματεύτηκαν με τους σεκιούριτι, τηλεφώνησαν σε γνωστούς και φίλους αλλά τελικά άκρη δεν βρήκαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό αναγκάστηκαν κάποια στιγμή να κάνουν στην άκρη, ώστε να περάσουν μέσα στο club τρεις παίκτες της Τότεναμ.

Οι πόρτες άνοιξαν για τους Χούγκο Λόρις, Έρικ Ντάιερ και Νάισερ Τσάντλι που μπορεί στο πρωτάθλημα να βλέπουν την... πλάτη της Λέστερ στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως πήραν την εκδίκηση τους.

Το όλο σκηνικό έπιασε ο φωτογραφικός φακός παπαράτσι που έδωσε τις φωτογραφίες στην Mirror. Στις φωτό φαίνεται η αγωνιώδης προσπάθεια των τεσσάρων παικτών του Ρανιέρι να μπουν στο club, η απογοήτευση τους την ώρα που επιτρέπεται η είσοδος αυτών της Τότεναμ, αλλά και τελικά η αποχώρηση τους με ταξί από το σημείο.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Και μπορεί στην Αγγλία να μην γιορτάζουν το πρωτάθλημα στα... μπουζούκια, όμως είναι βέβαιο πως οι παίκτες της Λέστερ, εάν τελικά καταφέρουν το «θαύμα», θα επιστρέψουν στο συγκεκριμένο club αγκαλιά με το τρόπαιο για να πάρουν το αίμα τους πίσω.

The post «Έφαγαν πόρτα» σε κλαμπ του Λονδίνου παίκτες της Λέστερ, ενώ επιτράπηκε η είσοδος στους παίκτες της Τότεναμ [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα