Jerry Hall & Rupert Murdoch: Και επίσημα παντρεμένοι!

12:00 7/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

H Jerry Hall και ο Rupert Murdoch είναι πλέον και επίσημα παντρεμένοι. Δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους, το ζευγάρι αντάλλαξε γαμήλιους όρκους στον εμβληματικό ναό St Bride’s στη Fleet Street στο Λονδίνο, το Σάββατο 5 Μαρτίου, με τον εκπρόσωπό τους να αποκαλύπτει ότι οι ίδιοι επιθυμούσαν να είχαν παντρευτεί ακόμη νωρίτερα, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα ότι δε διαθέτουν Βρετανική υπηκοότητα.

Η 59χρονη Jerry Hall έλαμπε στο πλευρό του 84χρονου μεγιστάνα των

media, εντυπωσιάζοντας μέσα σε ένα maxi dress από μετάξι σε ice-blue απόχρωση, το οποίο έφερε την υπογραφή της Vivienne Westwood και λέγεται ότι κόστισε περίπου £8,000.

Στην τελετή έδωσαν το «παρών» περίπου 100 καλεσμένοι, ανάμεσά τους και τα παιδιά των δύο νιόπαντρων από προηγούμενους γάμους τους – η Jerry Hall έχει υπάρξει παντρεμένη με τον Mick Jagger ενώ ο Murdoch μετρά άλλους τρεις γάμους στο ενεργητικό του. Η ευτυχία του ζευγαριού επισφραγίστηκε με την περιγραφή της Hall για την τελετή ως «απλά υπέροχη» αλλά και με το tweet του γαμπρού μετά τον γάμο, όπου έγραφε πως «Όχι άλλα tweets για τις επόμενες 10 ή και παραπάνω ημέρες. Αισθάνομαι ο πιο τυχερός και ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα