Ο Πέτρος Κωστόπουλος πήγε γήπεδο – Γιατί ο Τσουκαλάς τα «πήρε» με την Τζένη Μπαλατσινού!

Η «τρέλα» του Πέτρου Κωστόπουλου για τον Ολυμπιακό είναι γνωστή. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ ανάμεσα στην αγαπημένη του ομάδα και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν χθες το βράδυ για την Ευρωλίγκα σε έναν αγώνα που αναζητούσαν τον αντίπαλό τους στην επόμενη

φάση. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη -που έβαλε το buzzer beater τρίποντο- κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στον όμιλό του και όπως όλα δείχνουν (αν και βέβαια νικήσει σήμερα η Ρεάλ) θα αντιμετωπίσει στους «8» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόλαυσαν από τις εξέδρες του ΣΕΦ τον μεγάλο αυτό αγώνα που έκρυβε απίθανες συγκινήσεις τόσο με το θέαμα που πρόσφερε όσο και με την εναλλαγή στο σκορ. Διάσημοι από το χώρο της showbiz, ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την παρέα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου, οι οποίοι παρακολούθησαν από απόσταση αναπνοής με το παρκέ το ματς και μάλιστα δεν έλειψαν και τα… ευτράπελα! Με το που εντόπισε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς, την ενδυματολογική επιλογή της Τζένης Μπαλατσινού (φορούσε πράσινη ζακέτα) κατέβηκε στα court seats όπου βρισκόταν και της έκανε την απίστευτη παρατήρηση, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να της ζητήσει να βγάλει ευγενικά τα «πράσινα» που φορούσε! Η Τζένη που σεβάστηκε την επιθυμία του και για να τον ηρεμήσει παρακολούθησε το υπόλοιπο ματς με τη μπλε μπλούζα της.

Στο τέλος όλοι ήταν ευχαριστημένοι και χάρη στο τρίποντο του Σπανούλη πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη γίνοντας όλοι ένα κουβάρι…

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα