Ο Παλαιοκώστας πίσω από την απόπειρα απαγωγής του Μαρτίνου – Σχεδίαζε την επίθεση από το 2010

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά την απόπειρα απαγωγής του γνωστού γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, Κίκου Μαρτίνου.

Την ώρα που η αστυνομία έχει πιάσει το κουβάρι από την αρχή προσπαθώντας να φθάσει στην λύση του μυστηρίου και φυσικά στα πρόσωπα των δραστών, δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, κάνει γνωστό πως η επίθεση στην οικογένεια οργανωνόταν από το 2010. Μάλιστα

το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Γιάννη Σουλιώτη, μιλάει για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο γύρω από την απαγωγή οποιουδήποτε – σε πρώτο πλάνο - μέλους της οικογένειας, ενώ τα ηνία της επίθεσης κρατούσε ο σεσημασμένος κακοποιός και καταζητούμενος, Βασίλης Παλαιοκώστας.

Μάλιστα στις αρχές του 2010 στη διάθεση της Ασφαλείας υπήρχε σχέδιο απαγωγής μέλους της οικογένειας Μαρτίνου, ενώ στον Βασίλη Παλαιοκώστα, έφθασαν με τη βοήθεια τεχνικών μέσων. Ενώ οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν πως οι ενέργειες των δραστών, είχαν ξεκινήσει από τότε, με την παρακολούθηση της εφοπλιστικής οικογένειας, π.χ. σε υπαίθριο γήπεδο τένις στα νότια προάστια.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα