Φύλλο και φτερό τα στοιχεία για την απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου – Οι πρώτοι ύποπτοι

Προσεκτικά και με απόλυτη ψυχραιμία οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλέγουν και επεξεργάζονται κάθε στοιχείο που μπορεί να τους φθάσει στα ίχνη των δραστών στην χθεσινή απόπειρα απαγωγής τους γνωστού γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, Κίκου Μαρτίνου.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές αλλά και σε συνδυασμό με πληροφορίες της Ασφάλειας για σχέδιο απαγωγής της οικογένειας από τον Μάρτιο του 2010 βοηθούν αρκετά ώστε για βρεθεί η αρχή του νήματος και ίσως αν όχι να τους οδηγήσει σε βασικούς υπόπτους, τουλάχιστον να αποκλείσει πιθανά πρόσωπα. Σύμφωνα με δημοσίευμα

της εφημερίδας Καθημερινή, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης έχουν από τα πρώτα λεπτά μπροστά τους πιθανούς υπόπτους για την υπόθεση, με νούμερο ένα τον καταζητούμενο δραπέτη, Βασίλη Παλαιοκώστα.

Την ίδια στιγμή όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων σεσημασμένων κακοποιών – που μάλιστα μπορεί να οργάνωσαν την απαγωγή ακόμη και μέσα από την φυλακή – αφού πολλοί από αυτούς έχουν καταδικασθεί σε πολυετείς ποινές, όπως για παράδειγμα μερικούς από τους δράστες της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, τον Ιανουάριο του 2009.

Η απαγωγή ήταν καλά οργανωμένη και σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των Αρχών οι δράστες ήταν και καλά πληροφορημένοι, όμως η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα του νεαρού εφοπλιστή ήταν αυτά που τον έσωσαν από τους επίδοξους απαγωγείς του. Ο 33χρονος επιχειρηματίας όταν δύο οχήματα έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο του, με αστραπιαία ταχύτητα εμβόλισε το ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών και διέφυγε. Το συγκεκριμένο πήρε φωτιά από την σφοδρή σύγκρουση, ενώ λίγο μετά οι ίδιοι παράτησαν και το δεύτερο βάζοντάς του φωτιά για να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα