Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να γίνει πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι υπήρχε όρος δημιουργίας καινούριας ομάδας με 25% έκπτωση, με τον ίδιο να έχει δηλώσει και παλαιότερα το πόσο δελεαστικό του φαίνεται να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας.

Είθισται οι ποδοσφαιριστές αφού σταματάνε τη μπάλα να γίνονται προπονητές, άντε και μέλη διοικητικού συμβουλίου ή πρόεδροι τιμής ένεκεν. Υπάρχει όμως ένας που με τα λεφτά που έβγαλε από το ποδόσφαιρο και βγάζει τόσα χρόνια από τις παράλληλες ασχολίες του, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και μεγαλομέτοχος μιας ομάδας. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο μας

Δαυίδ, το Ντέβιντ Μπέκαμ.

Ο Μπέκαμ που σταμάτησε τη μπάλα τον περασμένο Μάιο, με τελευταίο του σταθμό την Παρί Σεν Ζερμαίν, φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να ιδρύσει ποδοσφαιρική ομάδα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Εντάξει, δε θα βγάζει λεφτά από την τσέπη του για τη χρηματοδότηση της ομάδας, αφού βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τέτοιου, αλλά δε μπορεί...κάτι θα δώσει κι αυτός.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επισκέφθηκε τη Φλόριντα προκειμένου να δει πιθανά γήπεδα που θα μπορούσαν να στεγάσουν την υπό ίδρυση ομάδα του. Το στάδιο των Μαϊάμι Ντόλφινς, ομάδας του NFL, θα είναι η κατάληξη του με τον ιδιοκτήτη της, Στιβ Ρος, να είναι ένας από τους συγχρηματοδότες αυτού του πρότζεκτ. Τροχοπέδη, ωστόσο, συνιστά η μεγάλη χωρητικότητα του γηπέδου (περίπου 75.000), η οποία κρίνεται αρκετά υψηλή για ομάδα του MLS.

Ο πρώην Άγγλος διεθνής δήλωσε:"Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι του Μαϊάμι είναι πολύ παθιασμένοι με τον αθλητισμό και τη νίκη και φυσικά θα ήταν μεγάλη επιτυχία να φτιαχτεί η ομάδα. Είναι σίγουρα πολύ συναρπαστικό."

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα