Ο Νίκος Νταμπίζας δρομολογεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό – Αμυντικό και μέσο θέλουν στον ΠΑΟ

14:56 4/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωράει ο Παναθηναϊκός και έχει ως πρώτο μέλημα να επουλώσει τις ανοιχτές πληγές...

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Νταμπίζας, έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού χαφ. Όπως σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, η πολιτική των Κυπελλούχων Ελλάδος είναι να κάνουν λίγες κινήσεις και καλές, που θα δώσουν στο ήδη υπάρχον ρόστερ το κάτι

παραπάνω, για να επιτύχει τους στόχους του ο Παναθηναϊκός, που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα, το Κύπελλο καθώς επίσης και την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Για τον λόγο αυτό, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Έναν στο κέντρο της άμυνας και ένας στα χαφ, τη στιγμή που η υπόλοιπη αποστολή βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Γιάννη Αναστασίου να στερείται σε δύο θέσεις, την άμυνα και το κέντρο.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να προχωρήσει στον σχεδιασμό του και χωρίς τον Γκόρντον Σίλντενφελντ καθώς η Ντιναμό δεν δείχνει διάθεση να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο και ο μοναδικός τρόπος, όπως ανέφερε και ο τεχνικός της Ντιναμό Μοσχας, είναι να γίνει κάποια καλή πρόταση για τον Κροάτη, κάτι που τα οικονομικά δεδομένα των «πράσινων» δεν το επιτρέπουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα