Έτοιμο για σέντρα το PES 2015… και οι θαυμαστές του – Τι περιλαμβάνει το νέο game

14:56 4/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Αναμφισβήτητα το PES 2014, δεν ήταν ό, τι καλύτερο έχει δώσει στην αγορά η KONAMI. Πολλοί θαυμαστές της σειρά και πληθώρα πιστών του, εν λόγω, παιχνιδιού δεν δίστασαν να δηλώσουν την δυσαρέσκειά τους.

Στη σειρά PES 2015, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς η εταιρεία

παραγωγής έχει δώσει έμφαση σε αρκετά σημαντικά ζητήματα. Ας τα δούμε ένα, ένα τα στοιχεία που διαφοροποιούνται στις κονσόλες...

Το «shooting system»

Το, εν λόγω, σύστημα δίνει την δυνατότητα στον παίκτης να δοκιμάσει διάφορους τρόπους σουτ και να βρει γκολ, ξέχωρα από το συνηθισμένο σουτ, ή πλασέ. Επίσης υπάρχουν πολλοί τρόποι εκδήλωσης της αντεπίθεσης, αποκρούσεις αλλά και σημαντικό ρόλο παίζει η κατάσταση που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή.

Πάσες και ένας μ' έναν

Επίσης βελτίωsη έχει γίνει και στην πάσα, καθώς έχει πάρει περισσότερες επιλογές και κάθε πάσα πλέον εξαρτάται από αυτόν που την κάνει, αλλά και που την δίνει, δηλαδή εξαρτάται από την κίνηση που έκανε ο παίκτης. Επιπλέον, θα μπουν στο παιχνίδι περισσότερες δυνατότητες τρίπλας για να μπορούν οι παίκτες να αποφεύγουν τους αντιπάλους τους.

Κοντρόλ και κινήσεις στο γήπεδο

Στο PES 2015, υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να πραγματοποιήσει είτε ανοικτό είτε κλειστό κοντρόλ ενώ το σύστημα Al, βοηθάει τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την μπάλα να κάνουν κινήσεις στο χώρο έτσι ώστε να δίνουν περισσότερες επιλογές στον πασέρ.

Κάντε τη ζωή του αντιπάλου δύσκολη, πριν σας την κάνει αυτός

Αν γνωρίζετε πως ο προσεχής αντίπαλος είναι πολύ καλός στο παιχνίδι με τις πάσες, δώστε εντολή στο staff σας να μην κουρέψει πάρα πολύ το γκαζόν, ή δώστε τους την εντολή να το βρέξουν παραπάνω από το φυσιολογικό, έτσι ώστε να μην τους επιτρέψετε να κάνουν το παιχνίδι τους και σας δυσκολέψουν.

Ο ρεαλισμός από την κονσόλα στην οθόνη...

Είναι γεγονός πως στην KONAMI, ταρακουνήθηκαν από την κακή τρέχουσα έκδοση. Ο λόγος για το PES 2014, που δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση τους απαιτητικούς φίλους του Pro Evolution Soccer. Στη νέα σειρά όλα λειτουργούν ρεαλιστικά, σα να βλέπετε έναν αγώνα από την τηλεόραση, ή από το γήπεδο, ή είστε εσείς ο ίδιος, ο πρωταγωνιστής...

Όσον αφορά την κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει από τέλη Σεπτέμβρη μέχρι και στις 10 του Οκτώβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα