Ο μέγας μάγιστρος της ποδοσφαιρικής διαπλοκής Ζεπ Μπλάτερ με το μισθό των 2,8 εκατ. ευρώ και την 49χρονη ερωμένη

Η ξύλινη καλύβα στην οποία μεγάλωσε μαζί με τα τρία αδέρφια του στην αλπική πόλη Βισπ έχει μετατραπεί σε μία πολυτελή βίλα, ενσαρκώνοντας το απόλυτο κοντράστ σε σχέση με το πάμφτωχο παρελθόν της οικογένειάς του.

Ο Ζεπ Μπλάτερ, που κατά την εφηβεία εργαζόταν ως τραγουδιστής σε γάμους και αργότερα ως φροντιστής σε χιονοδρομικό κέντρο για να βγάλει το μεροκάματο, είναι δεδομένα ένας από τους πιο overachiever ανθρώπους στον κόσμο. Πιθανόν όμως και ένας από τους πιο διεφθαρμένους, χρησιμοποιώντας κάθε έννομο και άνομο μέσο για να ανέλθει και να συντηρηθεί στην εξουσία

του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, μετατρέποντας τη FIFA σε έναν από τους πιο «αμαρτωλούς» οργανισμούς στον πλανήτη.

Το γεγονός ότι στον ίδιο δεν έχουν (για την ώρα τουλάχιστον) απαγγελθεί κατηγορίες κάθε άλλο παρά τεκμήριο ηθικής αθωότητας αποτελεί, καθώς ο διεθνής Τύπος βγάζει με τη μορφή χιονοστιβάδας τα άπλυτα του 79χρονου Ελβετού στη φόρα. Ο ίδιος φροντίζει να διευκολύνει το έργο του αδιαφορώντας ακόμα και τώρα για τους τύπους και τη στοιχειώδη… ταπεινοφροσύνη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Μπλάτερ μπορεί να μιλάει άπταιστα πέντε γλώσσες αγνοεί όμως τη λέξη «αιδώ», σκοπεύοντας να αυξήσει τον ετήσιο μισθό του – σε περίπτωση επανεκλογής του φυσικά - στα 2,8 εκατ. ευρώ! Ακόμα… χειρότερα επέλεξε να εμφανιστεί χθες, Πέμπτη, στο Κογκρέσο της FIFA με την κατά 30 χρόνια νεότερη ερωμένη του, που… τυγχάνει να είναι εν ενεργεία παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών!

Από τη στιγμή που η 49χρονη Λίντα Μπάρας εμφανίστηκε στο πλευρό του στην εκδήλωση για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» τον περασμένο Ιανουάριο στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη, έχουν γίνει αχώριστο δίδυμο στις κοσμικές και θεσμικές εκδηλώσεις.

Η Μπάρας είναι σύζυγος του Ελβετού επιχειρηματία στο χώρο του real estate Κρίστιαν Μπάρας, ο οποίος προσπάθησε τότε να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα λέγοντας ότι ο Μπλάτερ είναι οικογενειακός φίλος και ότι δεν έχει ιδέα για όλα αυτά που καταλόγιζε στο αφεντικό της FIFA ο ελβετικός Τύπος.

Η εφημερίδα Blick δεν είχε από τότε καμία αμφιβολία για την… ιδιότητα της γυναίκας που βρέθηκε στο πλάι του και τα γεγονότα τη δικαίωσαν πολύ γρήγορα. Η Μπάρες ήταν και χθες, στο πλαίσιο του 65ου Κογκρέσου της FIFA, δίπλα στον Μπλάτερ, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και δικτυωτό καλσόν.

Ο σύζυγός της επιμένει ότι «είναι απλά στενοί φίλοι», αλλά όποιος γνωρίζει το παρελθόν του Μπλάτερ με τις γυναίκες αντιλαμβάνεται ότι τέτοιου είδους δηλώσεις απευθύνονται στα… μάτια του κόσμου.

Ο Μπλάτερ έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει μια κόρη από τον πρώτο γάμο του, με την Λίλιαν Μπίνερ. Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 χώρισε για να παντρευτεί λίγο αργότερα την κατά 20 χρόνια νεότερη του Μπάρμπαρα Κάζερ, παρά τις έντονες αντιδράσεις του πατέρα της και γενικού γραμματέα τότε της FIFA, Χέλμουτ Κάζερ. Το 1981 η… ταπείνωση του Κάζερ ολοκληρώθηκε όταν ο γαμπρός του «έφαγε» τη θέση στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου!

Ο γάμος με την Μπάρμπαρα, η οποία απεβίωσε το 1999 από καρκίνο, κράτησε 10 χρόνια. Το 1995 ξεκίνησε η σχέση του με τη φίλη της κόρης του (!), την 30 χρόνια νεότερη Πολωνή αθλήτρια του τένις, Ιλόνα Μπογκούσκα.

Ο Μπλάτερ με την Ιλόνα Μπογκούσκα

Το… ειδύλλιο κράτησε εφτά χρόνια, έως ότου δηλαδή ο Μπλάτερ «ερωτευτεί» την εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια δελφινιών, Γκρατσιέλα Μπιάνκα. Σε ηλικία 32 ετών η Μπιάνκα έγινε η τρίτη γυναίκα του το 2002, πολύ γρήγορα όμως ο γάμος του τελείωσε… άδοξα, με τον 67χρονο τότε Ελβετό να επιστρέφει στην αγκαλιά της Μπογκούσκα! Η δεύτερη σχέση του με την Πολωνή ολοκληρώθηκε πριν από δύο χρόνια, όταν η πρώην τενίστρια τα μάζεψε και επέστρεψε στη Βαρσοβία.

Η τρίτη σύζυγος του Μπλάτερ, Γκρατσιέλα Μπιάνκα

Λίγο πριν μπει στην ένατη δεκαετία της ζωής του, ο Μπλάτερ πάσχει από χρόνια αρθρίτιδα και πολλοί είχαν πιστέψει ότι οι… σαμπάνιες και τα τριαντάφυλλα αποτελούν παρελθόν για τη ζωή του. Με την κυρία Μπάρας εκ δεξιών του όμως απέδειξε ότι ένας άνδρας με χρήμα και εξουσία που μπροστά στη φήμη του... γυναικά περιφρονεί τα πάντα, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει…

The post Ο μέγας μάγιστρος της ποδοσφαιρικής διαπλοκής Ζεπ Μπλάτερ με το μισθό των 2,8 εκατ. ευρώ και την 49χρονη ερωμένη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα