Δυνατότητα συμφωνίας βλέπει ο Μοσκοβισί – Είμαστε ακόμη μακριά λέει το ΔΝΤ

Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί έκρινε ότι είναι δυνατή η επίτευξη μιας συμφωνίας με την Ελλάδα, όμως, σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει η Αθήνα, «δεν είναι ακριβές να λέμε ότι έχουν διανυθεί τα τρία τέταρτα του δρόμου».

«Αρχίζουμε να βλέπουμε σχέδια μεταρρυθμίσεων που έχουν ουσία», είπε ο γάλλος Επίτροπος στον ραδιοφωνικό σταθμό France Culture

στο περιθώριο της συνόδου της G7 στη Δρέσδη, μία ημέρα μετά τη διάψευση από τους πιστωτές της Ελλάδας ότι συντάσσεται ήδη ένα προσχέδιο συμφωνίας.

Από την πλευρά της η Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε σε συνέντευξή της στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD ότι μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει, πριν η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της καταλήξουν σε συμφωνία «ρευστό έναντι μεταρρυθμίσεων».

«Βρισκόμαστε όλοι στη διαδικασία της επεξεργασίας μίας λύσης για την Ελλάδα και δεν θα έλεγα ότι έχουμε επιτύχει ουσιαστικά αποτελέσματα», δήλωσε από τη Δρέσδη η Κριστίν Λαγκάρντ.

«Τα πράγματα έχουν προχωρήσει, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει», είπε η κυρία ΔΝΤ, εκφράζοντας όμως παράλληλα και την αισιοδοξία της ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

The post Δυνατότητα συμφωνίας βλέπει ο Μοσκοβισί – Είμαστε ακόμη μακριά λέει το ΔΝΤ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα