Ο Μαρινάκης πάει για δήμαρχος – Εκκλησία και επιχειρηματίες τον πιέζουν να κάνει την έκπληξη

Πολλές και πρωτόγνωρες είναι οι πολιτικές διεργασίες οι οποίες λαμβάνουν χώρα στον Πειραιά, καθώς όπως όλα δείχνουν ίσως γίνει η έκπληξη και κατέβει για δήμαρχος ο... πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί μία «δυνατή» υποψηφιότητα η οποία

θα μπορέσει αν «κοντράρει» τον Βασίλη Μιχαλολιάκο ο οποίος μοιάζει μέχρι στιγμής φαβορί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαριάκης δέχεται... πιέσεις από άτομα της ελεύθερης αγοράς και του εμπορίου, ακόμα και της Εκκλησίας προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα. Σύμφωνα με άτομα που βλέπουν με καλό μάτι την συγκεκριμένη προοπτική μέχρι στιγμής προκρίνεται ως θετικό το γεγονός πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι «βέρος» Πειραιώτης. «Ο Μαρινάκης έζησε και μεγάλωσε στον Πειραιά», λένε χαρακτηριστικά στο koolnews.gr, ενώ προκειμένου να προσδώσουν και μία «κληρονομικότητα» ως πολιτικός, θυμίζουν πως στον Πειραιά έδρασε και διεκρίθη ως πολιτικός ο αείμνηστος πατέρας του, Μιλτιάδης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς το παρόν πάντως κρατά χαμηλό προφίλ χωρίς να έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει τις φήμες. Σε αυτά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα είναι το πάθος του για την πόλη του Πειραιά, η αγάπη του για τα κοινά, αλλά και οι... όχι και τόσο καλές σχέσεις με τον νυν δήμαρχο και υποψήφιο με την υποστήριξη της ΝΔ, Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα