Ο Μάκης Βορίδης για την κόντρα Άδωνι-Λαζόπουλου [βίντεο]

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, πήρε θέση για την κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Λάκη Λαζόπουλο, ρίχνοντας την μπάλα στην εξέδρα του Μεϊμαράκη:

«Εγώ κρατώ την παρότρυνση του κ. Λαζόπουλου, ο οποίος έχει κάνει την επιλογή του στο πρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη. Είναι σημαντικό ότι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι προβεβλημένος και διακεκριμένος αριστερός προτείνει τον

επόμενο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί η αριστερά δεν φτάνει να εκλέγει τους δικούς της, θέλει να εκλέξει και τους αντιπάλους της, τον αντίπαλο που προτιμά» είπε ο κ. Βορίδης και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για την Έλενα Ακρίτα:

«Και η κυρία Έλενα Ακρίτα έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Και αυτή θέλει τον κ. Μεϊμαράκη. Επιφανείς αριστεροί, άνθρωποι με επιρροή θέλουν τον κ. Μεϊμαράκη. Και λέω ότι προφανώς αυτοί οι άνθρωποι που είναι αριστεροί, τους ενδιαφέρει το καλό της αριστεράς, επομένως και οι επιλογές που κάνουν είναι αυτής της κατεύθυνσης» εννοώντας σαφώς ότι επιθυμούν την εκλογή του κ. Μεϊμαράκη επειδή είναι πιο εύκολος αντίπαλος για τον Αλέξη Τσίπρα.

The post Ο Μάκης Βορίδης για την κόντρα Άδωνι-Λαζόπουλου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα