Ο Μάκης Δελαπόρτας για την Αλίκη: Πριν τον Σπυρόπουλο ήταν η απρόσιτη σταρ, μετά μια ευτυχισμένη κοπέλα

O γνωστός συγγραφέας, ηθοποιός και πολύ καλός φίλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης καλεσμένος στο «Mega με μία» και αποκάλυψε στον Μάρκο Σεφερλή άγνωστες πτυχές της ξανθιάς σταρ που λάτρεψε και εξακολουθεί να λατρεύει η Ελλάδα.

«Ήταν μια σκληρή επαγγελματίας, μια γυναίκα που θα είχε άποψη και για το τελευταίο καλώδιο. Ήταν απίστευτα εργασιομανής. Ήθελε όμως να ζήσει και τη γυναικεία φύση

της. Το 70% ήταν ευτυχισμένη στην καριέρα της και το 30% στην προσωπική της ζωή. Η Αλίκη ήταν δισυπόστατη, γατούλα στον άντρα και πολύ σκληρή επαγγελματίας με τους άλλους, όμως αυτό δεν μπορούσε να συνδυαστεί εύκολα και ειδικά όταν έχει να κάνει και με νεότερους άντρες», παραδέχτηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο αγαπημένος θεατράνθωπος μίλησε και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Αλίκης: «Δεν ήταν εύκολο να σταθούν δίπλα της. Ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν η μεγαλύτερή της σχέση. Την έκανε να γελάει και την έβαλε σε έναν καινούργιο τρόπο να ζει. Πριν από εκείνον ήταν η σταρ, η λίγο απρόσιτη, η λίγο φοβισμένη, μην την πλησιάσουν, μην την αγγίξουν. Με τον Κώστα πλησίασε τη νέα γενιά. Ήταν ένα νεανικό ζευγάρι. Ένας νέος άνθρωπος με μια κοπέλα με τα μαλλιά της χυμένα στον ώμο του. Η Αλίκη έφυγε κορίτσι, δεν μεγάλωσε. Ίσως έτσι έπρεπε να φύγει», δήλωσε ο κ. Δελαπόρτας ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει:

«Η Αλίκη είναι ένας ήλιος που λείπει. Δεν υπάρχει αυτή η λάμψη που υπήρχε στο θέατρο, στις δεξιώσεις και τις εκδηλώσεις. Έμπαινε και κάτι συνέβαινε. Βουγιουκλάκη δε θα ξανασυναντήσουμε. Δε βρήκε αντικαταστάτες».

Όσο για της φήμες που ήθελαν την Αλίκη να βρίσκεται σε κόντρα; «Αυτά ήταν κατασκευάσματα του τύπου. Έκανα παρέα, την αγαπούσε πολύ την Τζένη και όταν «έφυγε» η Αλίκη έπεσε σε κατάθλιψη», δήλωσε κλείνοντας ο Μάκης Δελαπόρτας.

The post Ο Μάκης Δελαπόρτας για την Αλίκη: Πριν τον Σπυρόπουλο ήταν η απρόσιτη σταρ, μετά μια ευτυχισμένη κοπέλα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα