Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος κατέβασε ανάρτησή του στο fb που υποσχόταν αποκαλύψεις για τον Κουβέλη

Ευθεία επίθεση κατά της ΔΗΜΑΡ και του προέδρου της Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος, αμέσως μετά την πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπαδόπουλος, άλλοτε «αγαπημένο παιδί» του προέδρου της ΔΗΜΑΡ χρησιμοποίησε σε ανάρτησή του στο facebook

βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του κ. Κουβέλη και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα προβεί σε αποκαλύψεις για τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες σε σχέση και με την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας.

Μεταξύ άλλων μίλησε για «κωλοτούμπα» και για «ανευθυνότητα» επικροτώντας ταυτόχρονα τη στάση του Σπύρου Λυκούδη και του Γρηγόρη Ψαριανού σημειώνοντας ότι είναι πολύ υπερήφανος που είναι φίλοι του.

Όμως, το πρωί της Πέμπτης, η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν υπήρχε στο χρονολόγιο του κ. Παπαδόπουλου προκαλώντας απορίες για τη σκοπιμότητα της αφαίρεσης της.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος έγραφε, όπως αποτύπωσε σε δημοσίευμα του ο ιστότοπος protothema.gr:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους δύο φίλους μου, τον Σπύρο και τον Γρηγόρη. Ούτε γελοιότητες, ούτε κολπάκια μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου. Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Ντρέπομαι, πραγματικά, για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει. Τέτοια ανευθυνότητα δεν την πίστευα. Να ζητάει εκλογές;;;;Να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που στήριξε μέχρι κεραίας;;; Τέτοια κωλοτούμπα σε σχέση με τα όσα έλεγε τον Αύγουστο; Ας γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε δημόσια...Και έχουμε να πούμε πολλά!!!!!! Και να αποκαλύψουμε όσα έγιναν το καλοκαίρι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!».

The post Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος κατέβασε ανάρτησή του στο fb που υποσχόταν αποκαλύψεις για τον Κουβέλη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα