Ο Κλοπ «αποφασίζει» για το μέλλον του Μουρίνιο, που παίζει ρέστα κόντρα στη Λίβερπουλ

Μιμούμενος το ιστορικό «I am the special one» του Ζοσέ Μουρίνιο ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε εαυτόν «normal one» στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Λίβερπουλ.

Τώρα ο… φυσιολογικός θα κρίνει το μέλλον του εκλεκτού στον πάγκο της Τσέλσι, καθώς η παραμονή του Πορτογάλου σε αυτόν κρέμεται από μια κλωστή.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μ.Μ.Ε. ενδεχόμενη νέα ήττα της Τσέλσι στο σαββατιάτικο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ» με τη Λίβερπουλ θα αποτελέσει

το κύκνειο άσμα στη δεύτερη θητεία του Μουρίνιο στους «μπλε».

Με πέντε ήττες στα 10 πρώτα ματς της σεζόν οι λονδρέζοι έχουν πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα πρωταθλήτριας ομάδας στην Αγγλία από τη Λιντς της σεζόν 1974/75 (στις περιβόητες 44 ημέρες του Μπράιαν Κλαφ). Ο Γιούργκεν Κλοπ παραμένει σε αναζήτηση της πρώτης νίκης του στην Αγγλία, αφού με αυτόν η Λίβερπουλ έχει 3/3 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και το τελευταίο που θα τον ενδιέφερε είναι να… χαριστεί στον συνάδελφο του.

Το πρόβλημα για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι βέβαια ότι, πέραν του Κάρλο Αντσελότι, δεν κυκλοφορεί κάποιο μεγάλο όνομα ελεύθερο στην πιάτσα, καθότι και ο Γκους Χίντινκ δεν φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους. Αν υπήρχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να ήταν ήδη παρελθόν…

The post Ο Κλοπ «αποφασίζει» για το μέλλον του Μουρίνιο, που παίζει ρέστα κόντρα στη Λίβερπουλ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα