Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε το μέλλον του Τζον Σνόου – Τι είπε για την 6η σεζόν [spoilers]

10:02 8/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Game Of Thrones έχει ξεκινήσει και είναι δεδομένο πως μέχρι να μάθουμε επιτέλους τι ακριβώς συμβαίνει με τον Τζον Σνόου η ψυχική και πνευματική μας υγεία θα περάσει αρκετά ακόμα... τεστ.

Ο Κιτ Χάρινγκτον αποφάσισε να απογοητεύσει για μία ακόμη φορά τους fan του χαρακτήρα που υποδύεται, αφού αποκάλυψε

πως όντως συμμετέχει στην 6η σεζόν όμως συμπλήρωσε πως στις σκηνές που γύρισε ο Τζον Σνόου είναι πτώμα!

Μιλώντας στο Timeout London ο 29χρονος ηθοποιός τόνισε: «Κοίταξε δεν είμαι πλέον στην σειρά. Δεν είμαι σίγουρα στην καινούργια σεζόν», όταν όμως ρωτήθηκε εάν έχει γυρίσει σκηνές είπε «Ναι, γύρισα κάποιες όπου είμαι νεκρός» και συμπλήρωσε «είμαι καλύτερος από ποτέ» προσπαθώντας να αστειευτεί.

Αφού λοιπόν μας απογοήτευσε, στην συνέχεια έδωσε και μία... αχτίδα φωτός, καθώς όταν ρωτήθηκε εάν ξέρει τι θα συμβεί γενικά στην συνέχεια είπε: «Δεν έχω ιδέα. Ξέρω μόνο για πόσο καιρό είμαι πτώμα. Από κει και πέρα δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο».

Ουσιαστικά αυτό που μάθαμε είναι πως ο Τζον Σνόου πεθαίνει και πως θα τον δούμε ως πτώμα. Από κει και πέρα το μυστήριο γύρω από το αν επιστρέφει και με ποιο τρόπο, παραμένει.

The post Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε το μέλλον του Τζον Σνόου – Τι είπε για την 6η σεζόν [spoilers] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα