Ο Γιώργος όχι μόνο δεν αποχωρεί από το Κίνημα, αλλά ορίζει και όργανα στο κόμμα

13:22 7/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Προ ημερών, στην πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα απλώθηκε μια φήμη, η οποία αποτυπώθηκε και σε δημοσίευμα γνωστής σαββατιάτικης εφημερίδας σύμφωνα με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποχωρούσε από την ηγεσία του Κινήματος και θα παρέδιδε τα ηνία στον στενό του συνεργάτη Μιχάλη Καρχιμάκη.

Η αλήθεια είναι πως το Κίνημα βρίσκεται σε αποδρομή. Πολλά γνωστά στελέχη, όπως ο Φίλιππος

Σαχινίδης, ο Θάνος Μωραϊτης, ο Άγγελος Τόλκας, ο Συμεών Κεδίκογλου και άλλοι έχουν αποχωρήσει, πλην όμως το κόμμα παραμένει θεωρητικά σε λειτουργία και ο Γιώργος Παπανδρέου επικεφαλής του.

Σύμφωνα λοιπόν με συνεργάτες τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και το περιβάλλον του Μιχάλη Καρχιμάκη το ζήτημα δεν υφίσταται και καμία σχετική συζήτηση δεν έχει γίνει. Και μπορεί το αποτύπωμα του Κινήματος στη διαμορφούμενη πολιτική να είναι σχεδόν μηδενικό, πλην όμως οι κινήσεις, πραγματικές οι ευκταίες, του Γιώργου Παπανδρέου τροφοδοτούν ακόμα σενάρια στο πολιτικό παρασκήνιο. Βέβαια, απ’ ότι αποκαλύπτει άλλη έγκυρη πηγή, ο κ. Παπανδρέου έχει πάρει μια απόφαση να ενεργοποίησει το Κίνημα- να ορίσει όργανα δηλαδή-, προκειμένου το κόμμα να έχει τουλάχιστον στοιχειώδη λειτουργία.

Άλλωστε, για το καλοκαίρι δρομολογείται το συνέδριο του κόμματος, επομένως σύντομα θ’ αρχίσουν και οι προσυνεδριακές διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ετοιμάζει και δυναμικές παρεμβάσεις για θέματα της επικαιρότητας το προσεχές διάστημα, καθώς έχει αποφασίσει να επανέλθει στο προσκήνιο.

The post Ο Γιώργος όχι μόνο δεν αποχωρεί από το Κίνημα, αλλά ορίζει και όργανα στο κόμμα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα