Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου σχολιάζουν τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής τους – Τι λένε;

Για την νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησαν στην κάμερα του «Happy Day» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Το μακροβιότερο δίδυμο της τηλεόρασης συνεχίζει που για έβδομη σεζόν βρίσκεται στον αέρα του Star με το ΦΜ live, επέστρεψε ανανεωμένο

σε μια χρονιά με αρκετό ανταγωνισμό. Τι λένε οι ίδιοι;

«Ακριβώς επειδή είναι καινούριο το ραντεβού, μέχρι να συντονιστούμε και εμείς και το κοινό μας και να δούμε και αυτή η ώρα τι σηκώνει, τι θέλει. Είναι ακριβώς μια εκπομπή με παιχνίδια και ειδήσεις με αυτό το χιούμορ; Δεν ξέρουμε ακόμα, είμαστε ακόμα στο να προσαρμόσουμε το συγκεκριμένο μας concept, στην συγκεκριμένη ώρα», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσο για τον Φώτη Σεργουλόπουλο; Ο ίδιος δηλώνει πως… δε φοβάται τίποτα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι. Τόσα χρόνια έχουμε πάρει όλες τις ζώνες σβάρνα. Δεν με φοβίζει τίποτα πια στην τηλεόραση. Θα φοβόμουν αν ήθελα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, κάτι το οποίο δεν ισχύει, και ήθελα να αποδείξω και κάτι στον κόσμο, που πάλι δεν ισχύει…».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου σχολιάζουν τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής τους – Τι λένε; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου,fotis sergoulopoulos, maria bakodimou