Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τη «ρήξη» με τον Ant1 και αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από τα «Καρντάσιανς»

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life», μίλησε για την αποχώρησή του από τα «Καρντάσιανς», τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και τα σχέδια του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Για τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντά:

«Όχι, φυσικά δεν σκοτωθήκαμε… Με τον Γρηγόρη μιλήσαμε πριν από λίγες ημέρες και είπαμε ότι θα βρεθούμε. Μιλάμε συνέχεια. Ήταν στη Νάξο και μάλλον θα συναντηθούμε στη Χαλκιδική, στο πατρικό μου. Τι βλακείες

είναι αυτές που γράφουν»;

Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου; Ο Δημήτρης ξεκαθάρισε πως κανείς δεν μπορεί να τσακωθεί μαζί της! Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και την εκπομπή τα Καρντάσιανς διευκρίνισε: «Όταν τελείωσαν τα Καρντάσιανς, είχαμε μείνει στο ότι συνεχίζουμε. Τώρα, ξέρω ‘γω; Τίποτα δεν είναι απόλυτο πια. Είμαι σε κατάσταση αναμονής. Ακόμη δεν ξέρει κανείς. Δεν ξέρουν τα ίδια τα κανάλια. Αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο, η σεζόν θα ξεκινήσει πριν από τις γιορτές ή λίγο μετά. Αλλά έχουμε να δούμε «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Ντόλτσε Βίτα» για να τα εμπεδώσουμε».

Ο Δημήτρης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την υποτιθέμενη πρόταση από τον Alpha, όπως γράφτηκε σε sites και blogs…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τη «ρήξη» με τον Ant1 και αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από τα «Καρντάσιανς» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα