Ο Vinnie, το έμφραγμα & οι Bee Gees

14:35 5/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Πανέξυπνα αστείο και εκπαιδευτικά περιεκτικό. Η Βρετανική Οργάνωση για την Καρδιά βρήκε τον ιδανικό τρόπο ώστε να ενημερώσει και να τραβήξει την προσοχή. Απλά απολαυστικό.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Η Βρετανική Οργάνωση για την Καρδιά δεν θα μπορούσε να σκαρφιστεί ευρηματικότερο τρόπο, ώστε να επικοινωνήσει τις νέες οδηγίες βοήθειας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Επιστρατεύοντας το “κακό παιδί” της Αγγλίας, Vinnie Jones και με μπόλικη δόση μαύρου χιούμορ στην εικόνα και τους διαλόγους, το σποτάκι έχει γίνει ήδη περιζήτητο.

Για

να σας ξεμπερδέψω λίγο, σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, μπορεί το “φιλί της ζωής” να παραμένει το ιδανικό βήμα για την καρδιαναπνευστική αναζωογόνηση, παρόλα αυτά όταν λείπει η κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να κριθεί ανεπαρκές ως και μοιραίο για το άτομο που κινδυνεύει. Επίσης, βάση στατιστικών αποδείχθηκε, ότι η ιδέα και μόνο πολλές φορές του φιλιού σε έναν ξένο συνιστά αποτρεπτικό παράγοντα για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η κατάλληλη αντιμετώπιση πλέον είναι οι γρήγορες μαλάξεις στο στήθος σε ρυθμό… “Stayin’ Alive” των Bee Gees μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Και κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και ο Vinnie Jones, αφού στο εν λόγω βίντεο επεξηγεί-με το δικό του στυλ πάντα- τα νέα δεδομένα στο κοινό. Ένα βιντεάκι ,που δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις. Αξίζει να το δεις για να καταλάβεις και να ενημερωθείς καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα:

* Μια ευθεία είναι θα περάσει

* Η επιστροφή του Max Payne

* Αναλώσιμοι, αλλά πάντα stars

Keywords
Τυχαία Θέματα