Ποιος θα είναι ο κινηματογραφικός Elton John;

10:50 5/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Το ποιος θα υποδυθεί τον Elton John στην κινηματογραφική βιογραφία του είναι ένα ερώτημα. Για τον ίδιο πάντως η ιδανική λύση θα ήταν μία. Ο Justin Timberlake.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Μπορεί το, ότι ο Elton John ετοιμάζει

ταινία με θέμα την ζωή του, να μας είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα χρόνο, αλλά καθώς τα σχέδια του σιγά-σιγά θα παίρνουν σάρκα και οστά, όλο και περισσότερα θα μαθαίνονται γύρω από το πολυαναμενόμενο πρότζεκτ που ετοιμάζει. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Βρετανός σταρ στην “Los Angeles Times” ξεκαθάρισε ότι μέσα στην λίστα των ανθρώπων, που θα επιθυμούσε να τον ενσαρκώσουν, νούμερο 1 επιλογή θεωρεί τον Justin Timberlake, ο οποίος κατά το παρελθόν και τον έχει υποδυθεί (βλέπε παρακάτω βίντεο) και ήταν εξαιρετικός στο ρόλο του.

Επίσης γνωστοποίησε, ότι η ταινία μπορεί να είναι βιογραφική, αλλά θέλει περισσότερο να την αναδείξει μέσα από μία σουρεαλιστική ματιά για την ζωή του, κινούμενος στο κινηματογραφικά πρότυπα του “Moulin Rouge”.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο άνθρωπος που θα συνυπογράψει το σενάριο της ταινίας -σε συνεργασία πάντα με τον John- έχει επιλεχθεί και θα είναι ο Lee Hall (“Billy Elliot”), ενώ ο σκηνοθέτης αναζητείται ακόμα, μετά και από την φημολογούμενη άρνηση του Baz Lurhman.

Διαβάστε ακόμα:

* O “rapper” Lewis Hamilton

* Επτά μέρες με την Merilyn

* Το τέλος του Batman;

Keywords
Τυχαία Θέματα