Νύχτα Βαϊμάρης στο Κερατσίνι- Ακροδεξιός πίσω από τη δολοφονία του 34χρονου χιπχόπερ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 34χρονος Παύλος Φύσσας από μαχαιριά ενός 45χρονου -πιθανότατα- ακροδεξιού.

Ειδικότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εντός καφετέριας στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60, στο Κερατσίνι, υπήρξε φραστική αντιπαράθεση στην οποία συμμετείχαν ο 34χρονος και ο 45χρονος.

Όπως μεταδίδει το enet.gr ο 34χρονος μουσικός ήταν με τη σύντροφό του και δύο φίλους του στην καφετέρια. Ομάδα νεαρών με μαύρες μπλούζες τους πλησίασαν λίγο μετά

τα μεσάνυχτα ενώ λίγη ώρα μετά έφθασαν και άλλοι. Ακολούθησε συμπλοκή.

Οι τέσσερις νέοι ξέφυγαν από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον 34χρονο τουλάχιστον τρεις φορές και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης έφυγε πεζός μαζί με τους υπόλοιπους.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας σε κρίσιμη κατάσταση, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τις πρώτες πρωινές ώρες υπέκυψε στα στα τραύματά του.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες το θύμα, όντας βαριά τραυματισμένος, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη, ο οποίος και συνελήφθη ενώ μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ στο αυτοκίνητο του 45χρονου εντοπίσθηκε το όπλο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο δράστης άφησε το αυτοκίνητο του στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο όχημα της ΕΛΑΣ το μετακίνησε μετά τις 4 το πρωί.

Ακόμα, υπάρχουν αναφορές στις αρχές για αδικαιολόγητη καθυστέρηση του ασθενοφόρου το οποίο έφτασε στο χώρο περίπου πενήντα λεπτά από τη στιγμή που κλήθηκε.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, το θύμα ανήκει στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά και ο δράστης σε ακροδεξιά ομάδα.

Χρήστες του Twitter και το Indymedia κάνουν λόγο για αντιφασιστική δράση που είχε αναπτύξει ο 34χρονος στην περιοχή και ήταν μουσικός της χιπ χοπ με ψευδώνυμο Killah P.

Στο σημείο της δολοφονίας συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ αναμένεται να υπάρξει και κάλεσμα για συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα