Νικήτρια του Σαββατοκύριακου η Τζένη Μπαλατσινού και το Jenny Jenny – Άφησε πίσω Καραβάτου και Σπυροπούλου

Κυριακή χθες και η τηλεμαχία ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, έστεψαν νικήτρια την Τζένη Μπαλατσινού και τη νέα της εκπομπή, Jenny Jenny!

Ήδη από το Σάββατο, που το Jenny Jenny έκανε πρεμιέρα, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ,παίρνοντας την πρωτιά στη ζώνη προβολής της, ενώ και η εκπομπή

της Κυριακής είχε την ίδια ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό.

Με νέα και φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα και με μια άκρως εναλλακτική πρόταση που βασικό στοιχείο έχει την υψηλή αισθητική, τόσο σε εικόνα, όσο και σε θεματολογία, αλλά και με ευρηματική σκηνοθεσία, φαίνεται πως το Jenny Jenny ήρθε για να μείνει και να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια τον τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα, ο χθεσινός μέσος όρος που σημείωσε η Τζένη Μπαλατσινού, στο γενικό σύνολο ήταν 13,8%, ενώ ο μέσος όρος της εκπομπής στο δυναμικό κοινό 15 - 44 ήταν 16,4%.

Ακολούθησε, το «Στα καλά καθούμενα» με μέσο όρο στο γενικό σύνολο 9,7% με τον μέσο όρο στο δυναμικό - νεανικό κοινό 10,4%.

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το «Σπιτάκι» της ο μέσος όρος στο γενικό σύνολο ήταν 9,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό, ήταν 9,9%...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Νικήτρια του Σαββατοκύριακου η Τζένη Μπαλατσινού και το Jenny Jenny – Άφησε πίσω Καραβάτου και Σπυροπούλου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα