Νέα προγράμματα δανειοδότησης προσφέρει το PayPal

Με το όνομα «PayPal Κεφάλαιο Εργασίας», το νέο πρόγραμμα προσφέρει σε 90.000 από τους εμπορικούς συνεργάτες της εταιρείας το 8% των ετήσιων εσόδων τους με όριο τις 20.000 δολάρια.

Το PayPal χρεώνει μία αμοιβή η οποία εξοφλείται αυτόματα ως έκπτωση από το 10-30% των αποδείξεων εσόδων έως να πληρωθεί η διαφορά. Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό των αποπληρωμών, τόσο μικρότερο θα είναι το επιτόκιο. Οι εμπορικοί συνεργάτες θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις για νέα δάνεια

όσο πιο συχνά χρειάζεται, με προϋπόθεση ότι το προηγούμενο δάνειο τους θα εξοφλείται όπως πρέπει.

Γιατί κάνει κάτι τέτοιο το PayPal; Επιφανειακά μία τέτοια επιχειρηματική κίνηση είναι σωστή καθώς το PayPal θα συνεργάζεται με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες του.

Το πρόγραμμα αυτό είναι εύκολο προς κατανόηση αλλά και κατανάλωση.

Το PayPal είναι εξασφαλισμένο καθώς η εταιρεία ήδη ελέγχει τις συναλλαγές τις με τους συνεργάτες της κι έτσι θα μπορεί να επιβεβαιώνει τα στοιχεία τους αλλά και την αξιοπιστία τους μέσω των αρχείων της.

Μέχρι στιγμής το νέο αυτό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο για τους 90.000 υπάρχοντες συνεργάτες, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου, το PayPal σχεδιάζει να θέσει επί της αγοράς μία μεγαλύτερη εκδοχή του δανειοληπτικού αυτού προγράμματος.

Αν το πρόγραμμα είναι επιτυχές, τότε θα βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις οι οποίες θα δυσκολεύονταν υπό άλλες συνθήκες να λάβουν χρηματοδότηση.

Παρόλα αυτά απευθύνεται μόνο σε εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται μέσω του διαδικτύου, καθώς τέτοια είναι και η φύση της εταιρείας PayPal.

Keywords
Τυχαία Θέματα