Μοντέλο του Sports Illustrated αποκάλυψε πως είχε οργασμό κατά την διάρκεια της γυμναστικής! [εικόνες]

Το μοντέλο του Sports Illustrated Τζέσικα Γουάιτ, παραδέχτηκε πως ήρθε σε σεξουαλική κορύφωση ενώ έκανε… βαθιά καθίσματα κατά την διάρκεια του προγράμματος γυμναστικής που εκτελούσε.

«Μια φορά ενώ έκανα καθίσματα είπα «Θεέ μου έχω οργασμό». Ίσως επειδή εκείνη την ώρα γυμναζόταν οι μύες της μήτρας μου με βάση τις ασκήσεις Κέγκελ. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αλλά σίγουρα χρειάστηκε να πάω στο μπάνιο», δήλωσε στην ιστοσελίδα Bikini.com αναφερόμενη στον προπονητή της, Ρόμπερτ Μπρέις, και το πρόγραμμα γυμναστικής του.

Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι που της έπαιρναν τη συνέντευξη, τη ρώτησαν αν πράγματι είχε οργασμό: «Είχα! Και εκεί είναι που κατάλαβα ότι δεν ελέγχω απολύτως το σώμα μου».

Επίσης πρόσθεσε πως ο Ρόμπερτ είναι ο μόνος γυμναστής που καταφέρνει να την ξυπνά στις 7 το πρωί…

Σας εκπλήσει που ένα μοντέλο μιλάει με τέτοια ευκολία για τους οργασμούς του; Η Τζέσικα εξηγεί πως είναι ένα άτομο χωρίς ταμπού και κόμπλεξ: «Είμαι (λίγο) γυμνή. Έτσι με βλέπω συνήθως. Είμαι μία γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα. Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, να μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά και να διασκεδάζεις», είπε.

Ωστόσο η ειλικρίνειά της δεν επεκτείνεται και στα αισθηματικά της αφού ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε πως έχει σχέση με τον Νικ Κάνον, τον πρώην της Μαράϊα Κάρεϊ: «Ο Νικ και εγώ θα είμαστε πάντα πολύ κοντά ότι και αν γίνει. Έχει μία πολύ όμορφη καρδιά», είπε.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Μοντέλο του Sports Illustrated αποκάλυψε πως είχε οργασμό κατά την διάρκεια της γυμναστικής! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα