Globe Bar Τrotting στο κέντρο της Αθήνας με την υποστήριξη του World Class [εικόνες]

Μια ανεπανάληπτη Fine Drinking εμπειρία έζησαν το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαρτίου οι επισκέπτες του «Τhe Clumsies Hotel Bar», σε μια πρωτοβουλία χωρίς προηγούμενο από την ομάδα του bar «The Clumsies». Το World Class των Reserve Brands της Diageo δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αυτή «συνάντηση των επτά».

Επτά από τα κορυφαία ξενοδοχειακά bar του πλανήτη

- που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των The World’s 50 Best Bars - φιλοξενήθηκαν για μία ημέρα, για τέσσερις ώρες συγκεκριμένα, στο «The Clumsies Hotel Bar». Τέσσερις ώρες ήταν αρκετές για να ταξιδέψει κανείς από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, από το Χονγκ Κόνγκ στο Μαϊάμι και από τη Σιγκαπούρη στη Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Η σκαλιστή ξύλινη πόρτα του εντυπωσιακού διώροφου αρχοντικού με ιστορία 100 ετών που στέγασε το «The Clumsies Hotel Bar», άνοιξε λίγο μετά τις 19:30 και οι επισκέπτες άδραξαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ακριβείς αναπαραστάσεις των 7 καλύτερων hotel bars του κόσμου και να δοκιμάσουν τρία από τα signature cocktails τους.

Τα δωμάτια των 2 ορόφων του αρχοντικού πλημμύρισαν από νωρίς με όμορφες παρουσίες και οι αποστάσεις είχαν συρρικνωθεί, αφού καθένας μπορούσε πολύ εύκολα να αλλάξει ήπειρο, χώρα και πόλη μέσα σε μια στιγμή. Οι επισκέπτες του «The Clumsies Hotel Bar», αυτού του καινοτόμου ξενοδοχειακού concept που έκανε αίσθηση ακόμα και στη διεθνή σκηνή του κλάδου, ξεναγήθηκαν σε όλα τα δωμάτια, γνώρισαν επτά γοητευτικούς προορισμούς, μοιράστηκαν συγκινήσεις και αποκόμισαν μια εμπειρία ζωής!

Τα bars που συμμετείχαν στο «The Clumsies Hotel Bar»:

SAVOY AMERICAN BAR – Λονδίνο, #5 World’s 50 Best Bars

BROKEN SHAKER – Μαϊάμι , #14 World’s 50 Best Bars

LOBSTER BAR – Χονγκ Κόνγκ, #18 World’s 50 Best Bars

MANHATTAN BAR – Σιγκαπούρη, #35 World’s 50 Best Bars

NOMAD – Νέα Υόρκη, #36 World’s 50 Best Bars

DRY MARTINI – Βαρκελώνη, #42 World’s 50 Best Bars

DANDELYAN – Λονδίνο, #50 World’s 50 Best Bars

Το WORLD CLASS αποτελεί ένα ορόσημο τελειότητας στο χώρο των bar και των cocktail, βοηθώντας τον κόσμο να ενδιαφέρεται περισσότερο για το τι ποτό θα απολαύσει και που θα το απολαύσει. Οι WORLD CLASS bartenders και τα bar στα οποία εργάζονται είναι συνώνυμα με την υψηλή αισθητική και την καταπληκτική εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν ασταμάτητα για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο και να καθορίσουν τις νέες τάσεις στην κουλτούρα του cocktail.

1 από 22 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

WORLD CLASS των RESERVE Brands της DIAGEO

Το World Class των Reserve Brands της Diageo είναι μία διεθνής πλατφόρμα ανταλλαγής νέων ιδεών που εξυψώνει την τέχνη του bartending, αναδεικνύοντας τους κορυφαίους bartenders στον κόσμο. Πρόκειται για τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου διεθνώς, που στόχο έχει να μεταμορφώνει και να εξελίσσει την εμπειρία της γεύσης, φέρνοντας στο προσκήνιο τις παγκόσμιες τάσεις για την κουλτούρα των cocktail και διοχετεύοντάς τις στα καλύτερα bars παγκοσμίως. Βασικός κορμός της διοργάνωσης είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και προβολής, μέσω συνεργασιών με gurus του κλάδου, με top bar στον κόσμο και με media, γεγονός που κάνει το World Class των Reserve Brands της Diageo, τον θεσμό που αναγνωρίζεται από bartenders και κοινό ως η κορυφαία διάκριση που μπορεί να λάβει ένας επαγγελματίας του χώρου.

Οι νικητές του διαγωνισμού στηρίζονται από ένα πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του World Class TV Show που πέρσι προβλήθηκε σε περισσότερες από 152 χώρες και σε τηλεοπτικά κανάλια όπως τα RTL 5, το Acht, το The Food Network, το Fox Traveller, το GNT, το DirecTV και το Travel Channel. Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής εντάσσεται και το WORLD CLASS™ 50: The Definitive Drinking Guide 2013, ένας ξεχωριστός οnline οδηγός με τις προτάσεις των 50 φιναλίστ bartenders, που διακρίθηκαν στον περσινό παγκόσμιο τελικό του World Class. Από το 2009 μέχρι και σήμερα, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από μία και μόνο εταιρία και έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 17.000 ταλαντούχους bartender.

The post Globe Bar Τrotting στο κέντρο της Αθήνας με την υποστήριξη του World Class [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα