Μοντέλα που άφησαν την πασαρέλα για χάρη της ελληνικής τηλεόρασης

Έζησαν το τι εστί μόντελινγκ, μεσουράνησαν σε catwalks ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν ποικιλοτρόπως στο φωτογραφικό φακό. Έντεκα, πρώην, μοντέλα έκλεισαν οριστικά το κεφάλαιο αυτό, άλλαξαν σελίδα στη ζωή τους και τώρα δοκιμάζουν δυνάμεις, αντοχές και ικανότητες σε αυτό που αποκαλούμε «Μικρόκοσμο της TV».

Τη φετινή σεζόν δηλώνει «ειδικός» σε θέματα σχέσεων στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπή «Μία» ενώ πέρσι ήταν ένας από τους πιο σέξι καταζητούμενους της TV με το «Wanted» του Ant1. Ο Γιώργος Μανίκας, ο φρεσκοπαντρεμένος γόης με τα εκφραστικά μάτια και το πηγαίο χιούμορ, μπορεί να υποτάσσεται μόνο σε μία γυναίκα, την Έλη Γελεβεσάκη, και πια να ασχολείται με το μικρόκοσμο της τηλεόρασης, στο παρελθόν όμως…είχε διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα catwalks. Μεσουράνησε στις ελληνικές και ευρωπαϊκές πασαρέλες, τα περασμένη χρόνια, ενώ κάποιες από τις φωτογραφήσεις του άφησαν εποχή, όπως αυτή για την παγκόσμια καμπάνια της εταιρείας XTG που έκανε το θηλυκό πληθυσμό να κόβει φλέβες!

Και όταν μιλάμε για Γιώργο Μανίκα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στο «έτερον του ήμισυ», τον κολλητό του, Στέλιο Χανταμπάκη. Αν και την περασμένη σεζόν, αναστάτωνε τον κόσμο με τον προαναφερθέντα στην εκπομπή του Ant1, το πρώην μοντέλο αποφάσισε να περάσει την πόρτα του Star και της εκπομπής «ΦΜ live». Εξάλλου για τον όμορφο Βολιώτη, το κομμάτι μόντελινγκ έχει κλείσει σχεδόν οριστικά. Χορτασμένος από ντεφιλέ, φωτογραφήσεις και πασαρέλες, αφού το αψεγάδιαστο πρόσωπό σε συνδυασμό με το σώμα του τον έκαναν περιζήτητο στους σχεδιαστές, έχει ανοίξει καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή του. Ένα κεφάλαιο που ομορφαίνει ακόμα περισσότερο με το γιο του και τη γυναίκα της ζωής του, Όλγα Πηλιάκη.

Ο μισός –και κάτι παραπάνω- γυναικείος πληθυσμός είναι ερωτευμένος μαζί του, κι ας πίνει νερό στο όνομα της συζύγου του, Βασιλικής. Η εξωτερική του εμφάνιση αψεγάδιαστη και το χαμόγελό του, αιτία για να σου φτιάχνει η μέρα! Ο Νίκος Αναδιώτης, το 30χρονο μοντέλο που βρέθηκε στα μεγαλύτερα ελληνικά ντεφιλέ και λατρεύτηκε για το ρόλο του στους «Βασιλιάδες», έχει αρχίσει να ανεβάζει τις μετοχές του στη μικρή οθόνη. Την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο πλατό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στο «Happy day» στον Alpha και φέτος μας λέει την πιο σεξουαλική καλημέρα από την συχνότητα του ίδιου σταθμού, κάθε Σαββατοκύριακο, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μάλιστα οι φαν του θα τον απολαύσουν και στη νέα σειρά του Mega, «Δικαίωση», που θα δοκιμάσει και πάλι τις υποκριτικές του ικανότητες.

Πρώην πρωταθλητής bodybuilding, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέρει τι θα πει «χτιστό» κορμί και κατακτήσεις! Το μοντέλο που διέπρεψε σε μεγάλους οίκους και διέσχισε αρκετά χιλιόμετρα στις πασαρέλες, από τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις στο «Next Top Model 1» και στο «Αξίζει να το ζεις», έκανε θραύση. Βέβαια τι ρεπερτόριο του δεν περιοριζόταν μόνο εντός συνόρων, αφού είχε συμπαρουσιάσει για μικρό χρονικό διάστημα εκπομπή στο κανάλι Rai 3, τρελαίνοντας τις Ιταλίδες. Οι μετοχές τους ανέβηκαν επικίνδυνα μετά τη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού και την Τόνια Σωτηροπούλου που μόνο που δεν «σφάχτηκαν» για τα μάτια του. Αυτή την περίοδο πάντως, το αγόρι με τη μεσογειακή ομορφιά δηλώνει μόνο και ετοιμάζεται να σκορπίσει απλόχερα χαμόγελα στις θαυμάστριες του, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη».

Από τις πασαρέλες στο χώρο της ενημέρωσης! Η Μπάγια Αντωνοπούλου, μπορεί να είχε κατακτήσει τον τίτλο της δεύτερης αναπληρωματικής στα «Miss Tourism Europe Queen» το 2011 και να εντυπωσίαζε με τις φωτογραφήσεις της, αλλά στο μυαλό της είχε κάτι άλλο…πιο μεγάλο. Σπούδασε στη σχολή δημοσιογραφίας του Ant1 και από εκεί μεταπήδησε στην παρουσίαση του δελτίου καιρού του σταθμού. Μέσα σε λίγο διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, αντικαθιστώντας την Ντόρα Κουτροκόη και δίνοντας τη δική της πινελιά στο κομμάτι της καθημερινής ενημέρωσης. Και τη φετινή σεζόν, δεν αλλάζει ρόλο, ομορφαίνοντας το πλατό του «Πρωινού Ant1».

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Μοντέλα που άφησαν την πασαρέλα για χάρη της ελληνικής τηλεόρασης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα