Super League: Η απόβαση των «Φαιάκων» στη Λιβαδειά

H Κέρκυρα άλωσε την Λιβαδειά και έφυγε με το «διπλό», 3-2. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αφέθηκε στην ανωτερότητα της Βέροιας και ηττήθηκε με 2-0 ενώ ο Εργοτέλης με τον Παναιτωλικό αναδείχηκαν ισόπαλοι, 1-1...

Λεβαδειακός – Κέρκυρα

Οι «Φαίακες» συνέχισαν τις νίκες. Μετά τον ΠΑΣ επιβλήθηκαν και επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Χαβίτο στο 6' και στο 17' ο Λεβαδειακός βρήκε την απάντηση

με τον Κονέ να ισοφαρίζει σε 1-1. Η συνέχεια του ματς ανήκε αποκλειστικά στους νησιώτες. Στο 39' ο Μαρκόβσκι επανέφερε την Κέρκυρα σε θέση οδηγού και στο 61' ο Χαβίτο «κλείδωσε» το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι Βοιωτοί ήταν να μειώσουν με τον Κονέ στο 70'.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Πζιρόβσκι, Γεωργιάδης, Τομάς, Κώτσιος, Πρόγιτς (80' Σοτέλο), Γκόμες (63' Σάντσες), Ζιτό (53' Μιλοσάβλιεβ), Κονέ, Ορτέγκα, Βούκτσεβιτς, Μάντζιος.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης, Σαμπάτ, Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος (91' Ντιμιτρόβσκι), Μαραγκός (67' Ναγιάρ), Χαβίτο, Ζορμπάς (80' Κάικουτ), Κόντος, Μαρκόβσκι.

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα για ένα ακομα παιχνίδι έμεινε μακριά από τους τρεις καθώς ηττήθηκε για δεύτερη συναπτή φορά και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0. Όλο το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα μέσα σε ένα λεπτό. Στο 54' ο Κάμπορα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 55' ο Καλτσάς με σουτ εξασφάλισε άλλο ένα «τρίποντο» για τους «μπλαουγκράνα» του Βορρά.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμποίρης, Αμαραντίδης, Μπράβο, Βέρζος, Αραγονές, Μπατιόν, Μπαλάφας (Κατίδης 72'), Γεωργιάδης (Μπαργκάν 49'), Καλτσάς, Ντουμίτρου, Κάμπορα (Μπεν 80').

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα (Ναδάλες 71'), Τσουκαλάς, Λίλα, Γιάκος, Ακόστα (Μανιάς 59'), Τσάβες, Ίλιτς (Μπέριος 71')

Εργοτέλης – Παναιτωλικός

Και οι δύο τους πριν το ματς είχαν χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή και η νίκη ήταν επιτακτική και για τα δυο στρατόπεδα. Τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ με τον Μορένο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Λυκογιάννης ισοφάρισε το ματς και βγήκαν... χαμένοι και οι δύο.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης (82' Κούτρης), Κοζορώνης (67' Γκέντσογλου), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος (87' Πίτσος), Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ραφαέλ, Κουτρομάνος, Μαρτίνες, Κούσας, Μαλεζάς, Γοδόι, Κόρμπος (59' Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ (74' Μύγας), Φωτάκης (90' Καλογέρης), Μαρτίνες, Μορένο.

The post Super League: Η απόβαση των «Φαιάκων» στη Λιβαδειά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα