Μηνύει την Easyjet- Eίχε άσθμα και δεν της έδωσαν οξυγόνο!

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μια καρκινοπαθής με αναπνευστικά προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Easyjet προς την Κύπρο, όταν το προσωπικό… αρνήθηκε να ενεργοποιήσει την παροχή οξυγόνου.

Η Ανέτ Τάουνεντ ξεκίνησε με το αεροπλάνο από το Μάντσεστερ της Βρετανίας με προορισμό την Πάφο όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης έπαθε κρίση άσθματος. Στην προσπάθειά της να ειδοποιήσει τις αεροσυνοδούς έγραψε σε ένα χαρτί ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και έχει ανάγκη

από παροχή οξυγόνου γιατί αλλιώς θα πεθάνει.

Η ίδια ισχυρίζεται πως από την αρχή της πτήσης αισθάνθηκε δυσφορία και ζήτησε οξυγόνο από την αεροσυνοδό για να πάρει την απάντηση ότι αυτό χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις «εκτάκτου ανάγκης».

«Δεν είχα αέρα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν έχω φοβηθεί περισσότερο στη ζωή μου. Πίστεψα πως θα πεθάνω. Όσο ανέβαινε το αεροπλάνω τόσο έχανα την αναπνοή μου» αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα DailyMail.

Από την πλευρά της η εταιρεία προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως η κυρία Τάουνεντ αρνήθηκε να της παράσχουν αναπηρικό καροτσάκι και συμφώνησε να επιβιβαστεί χωρίς οξυγόνο. 

Η 56χρονη πάντως δηλώνει έξω φρενών και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της αεροπορικής εταιρείας. Έχοντας περάσει χημιοθεραπείες πίστευε πως το δεκαήμερο ταξίδι στην Κύπρο όπου θα έβλεπε ένα φίλο θα ενίσχυε την υγεία της και θα την έκανε καλύτερα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν φανταζόταν ότι μόλις έφτανε στη μεγαλόνησο θα έμπαινε στο νοσοκομείο πάσχοντας από πνευμονία!

Όσο για την παροχή αναπηρικού αμαξιδίου, η Τάουνεντ ισχυρίζεται πως εξαιτίας μιας δεκαπεντάλεπτης καθυστέρησης στην ασφάλεια του αεροδρομίου όπου οι υπάλληλοι έλεγχαν τα φάρμακά της δεν κατάφερε να αποκτήσει αμαξίδιο αφού όταν προσήλθε στο συγκεκριμένο γραφείο δεν υπήρχε κανένας υπάλληλος για να την εξυπηρετήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα