Aυτά είναι 3 από τα καλύτερα cozy café της Αθήνας

Για ήρεμες και ποιοτικές ώρες χαλάρωσης

Καφές. Η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων, και όχι μόνο. Μέσα στην κρίση ίσως είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούμε ακόμη να απολαμβάνουμε. Εξάλλου τι καλύτερο από το να πάρετε τους αγαπημένους σας φίλους και να πάτε να ηρεμήσετε σε ένα cozy café; Γιατί όμως τα cozy café μας κερδίζουν; Μα υπάρχει κάτι καλύτερο από αναπαυτικές πολυθρόνες, πορσελάνινα πιατάκια και φλιτζανάκια, ψαγμένο κόσμο και απίστευτα γλυκά; Πάρτε τους φίλους σας, τα περιοδικά ή το βιβλίο σας και δοκιμάστε τον καφέ ή το γλυκό σας σε ένα από τα αγαπημένα μας στέκια.

1. Petite

Fleur: Ομήρου 44, Κολωνάκι και Πλατεία Αγ. Νικολάου, Χαλάνδρι
Tζαζ μουσική, εκπληκτική σοκολάτα και ατμόσφαιρα κλασικού παλιού γαλλικού μπιστρό. Ζητάτε κάτι περισσότερο; Μια δοκιμή θα σας πείσει. Περάστε μια βόλτα μια Κυριακή πρωί και θα δείτε τι επικρατεί.


2. Cap cap: Πανόρμου 26, Αιγάλεω ( κοντά στο μετρό Αιγάλεω)
Βγαλμένο από παραμύθι. Η διακόσμηση μοναδική! Θα συναντήσετε νεολαία η οποία το έχει κάνει μόνιμο στέκι. Τα cupcakes αριστουργήματα τέχνης. Τα αλμυρά του πεντανόστιμα. Γλυκό που λατρέψαμε; Βrownies με λιωμένη σοκολάτα της επιλογής σας. Εμείς διαλέξαμε φράουλα. Σκέτη κόλαση.

3. Λωτός: Γλαύκου 14 & Δημητρίου Βασιλείου, Ψυχικό
Λατρεύουμε café σαν αυτό. Το κτίριο ανακαινισμένο νεοκλασικό, η ατμόσφαιρα ζεστή και το décor σκέτη γλύκα. Αποτελεί μία από τις πιο ενημερωμένες τσαγιερί. Εxtra: Ο εκπληκτικός κήπος, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Διαβάστε ακόμα:

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου έχουμε ραντεβού στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Αυτά τα Χριστούγεννα ζήσε το παραμύθι και απογειώσου ως το χωριό του Άγιου Βασίλη!

Onirama are Back in Town!

Keywords
Τυχαία Θέματα