«Master Chef 2»: Μεγάλη ανησυχία για τη διεξαγωγή του τελικού στο Mega

Γεμάτο δυσκολίες είναι το «Master Chef 2» και οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού στο Mega φαίνονται αρκετά προβληματισμένοι.

Τι είναι εκείνο που τους απασχολεί ιδιαίτερα; Ο τελικός του δεύτερου «Master Chef». Όπως είναι γνωστό τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχουν γίνει αρκετούς μήνες νωρίτερα αφού η προβολή του ήταν να γίνει από την περσινή χρονιά. Ο τελικός όμως, όπως γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια, θα διεξαχθεί δύο εβδομάδες πριν το τέλος προβολής των επεισοδίων.

Το πρόβλημα,

λοιπόν, είναι το πως θα συγκεντρωθούν οι παίκτες και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται! Λόγω της οικονομικής κρίσης, μερικοί έχουν φύγει στο εξωτερικό και μάλιστα δυο από αυτούς εργάζονται στο Βέλγιο και στην Κύπρο. Και ακόμα ένα θέμα που προκύπτει είναι η εξωτερική εμφάνιση των παικτών γιατί μπορεί ο τρόπος που γυρίζονται αυτά τα επεισόδια να είναι γνωστός στους τηλεθεατές αλλά δεν μπορούν μέσα σε μια εβδομάδα να δουν δύο διαφορετικούς ανθρώπους αλλά ουσιαστικά τον ίδιο άνθρωπο. Για παράδειγμα σύμφωνα με το «Tv Box», άνθρωπος από την παραγωγή συνάντησε τυχαία έναν από τους συμμετέχοντες και... τρόμαξε να τον γνωρίσει. Κατά δέκα κιλά βαρύτερος, έδειχνε άλλος άνθρωπος.

Τέλος, και προς ενημέρωση σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο «Master Chef 2» δήλωσαν συμμετοχή 5.000 άτομα, με τους άντρες να υπερτερούν σε δυνατότητες και φαντασία, κάτι που αποτυπώνεται στην τελική 25άδα, όπου τα αρσενικά υπερτερούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα