Μικαέλα Φωτιάδη: Η σέξι Κρητικιά που κέρδισε το στέμμα της Σταρ Ελλάς και κολάζει με τις φωτογραφίες της [εικόνες]

Μπορεί πλέον να μην παίρνουν μεγάλη δημοσιότητα, όμως για μία ακόμα χρονιά τα καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα σε ατελιέ της οδού Ερμού με φετινή Σταρ Ελλάς να ανακηρύσσεται η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η καλλονή κέρδισε με το σπαθί της το στέμμα και ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Λας Βέγκας. Η όμορφη Κρητικιά απασχολεί εδώ και χρόνια το χώρο της μόδας ενώ το τελευταίο διάστημα έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αν θες, όμως, να μάθεις περισσότερα για εκείνη, έχει κατακτήσει τους τίτλους «Miss Young» και «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», αφού οι εντυπωσιακές της αναλογίες και το πρόσωπό της αποτελούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.

Χωρίς να μένει μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, γνωρίζει τρεις γλώσσες (αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά), ενώ τα χόμπι της είναι το τάε κβον ντο, το τένις, αλλά και η ζωγραφική. Για το τέλος, σου αφήσαμε το καλύτερο! Δηλώνει φανατική των social media με τις φωτογραφίες της να ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά.

The post Μικαέλα Φωτιάδη: Η σέξι Κρητικιά που κέρδισε το στέμμα της Σταρ Ελλάς και κολάζει με τις φωτογραφίες της [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μικαέλα Φωτιάδη, Κρητικιά, Σταρ Ελλάς, [εικόνες],mikaela fotiadi, kritikia, star ellas, [eikones]