Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της και η τυχαία συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο [εικόνες]

Τα 46α γενέθλια της γιόρτασε η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου με τις ευχές να κατακλύζουν τόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και τη ζωντανή εκπομπή της, «Ελένη».

Το βράδυ, η όμορφη Ελένη και ο άντρας της ζωής της, Μάκης Παντζόπουλος, επισκέφτηκαν το Salon de Bricolage του Χρύσανθου Πανά για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της και να διασκεδάσουν με φίλους. Εκεί, όμως, την περίμενε μία έκπληξη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των περιοδικών Hello και OK, στο ίδιο

μαγαζί βρισκόταν και ο Γιάννης Λάτσιος.

«Δεν συναντήθηκαν καθόλου. Η Ελένη Μενεγάκη που έφτασε πρώτη στο χώρο βρισκόταν στο εστιατόριο, ενώ ο πρώην σύζυγός της συναντήθηκε με καλούς του φίλους. Η κοινή παρουσία τους εκεί ήταν απλά σύμπτωση», περιέγραψε πηγή στο OK.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ελένη ΜενεγάκηΜατέο Παντζόπουλος: Οι νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της και η τυχαία συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος, Γιάννη Λάτσιο [εικόνες],eleni menegaki – mateo pantzopoulos, gianni latsio [eikones]