Μιχελογιαννάκης στο πλευρό Λαφαζάνη: Είναι πιθανό να γυρίσουμε στη δραχμή

Βόμβα πρώτου μεγέθους εκτόξευσε χτες στο βράδυ μιλώντας στο κανάλι Action24 ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά ως εναλλακτική την επιστροφή στη δραχμή.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής σημείωσε πως «σέβεται» τη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη για επιστροφή στη δραχμή, χαρακτηρίζοντας «λογική και

πιθανή την επιλογή για επιστροφή στη δραχμή εάν οι εταίροι δεν αποδεχθούν τους όρους του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.», αναγνωρίζοντας έτσι de facto την εναλλακτική της δραχμής, σε περίπτωση που η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ δεν ευοδωθεί.

«Μετά τον κ. Λαφαζάνη, ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τελευταίο κρούσμα τον κ. Μιχελογιαννάκη, αποκαλύπτουν την κρυφή τους ατζέντα: να βγάλουν τη χώρα από το ευρώ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ευτυχώς, υπογραμμίζει, «ο Ελληνικός λαός δεν θα τους το επιτρέψει ποτέ».

Σημειώνεται πως στα υψηλά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ενόχληση τη Δευτέρα για την καταφανή διαφοροποίηση Λαφαζάνη, ενώ και η χθεσινή δήλωση Μιχελογιαννάκη προκάλεσε έντονη δυσφορία για την αδυναμία του κόμματος να παρουσιάσει ενιαία γραμμή, εμφανιζόμενο έτσι παγιδευμένο στη γραμμή της κυβέρνησης περί δραχμολαγνείας.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα