Κώστας Καραφώτης: Τραγούδησα Ελληνικά και παλιό λαϊκό στο Σκορπιό για τον Ριμπολόβλεφ

Για τη συνεργασία και τη σχέση του με τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Άλμα Ζωής», αλλά και την εμπειρία του στο prive πάρτι του Ρώσου επιχειρηματία Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό, όπου τραγούδησε πριν μερικούς μήνες μίλησε ο Κώστας Καραφώτης στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωί του Σαββάτου.

«Έχω μία πολύ στενή σχέση από το καλοκαίρι, από όταν μου έγινε η πρόταση να πω το τραγούδι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης,

ο οποίος "ειδικεύεται" στο καρκίνο του μαστού. Ήταν πολύ μεγάλη μου τιμή, αμέσως είπα το "ναι" και ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε το τραγούδι. Ένα τραγούδι αισιόδοξο και ανεβαστικό και μαθαίνω νέα τους συνεχώς, ειδικά τον Οκτώβρη που ήταν ένας μήνας με πολλές εκδηλώσεις κατά του καρκίνου. Είναι μία ομάδα γιατρών που βοηθάει τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, αλλά και ψυχολόγοι που στηρίζουν τις οικογένειές τους. Όσο υπάρχουν τέτοιοι σύλλογοι, τέτοια φαινόμενα θα εξαλείφονται», ανέφερε ο τραγουδιστής για τον σύλλογο.

Αποκάλυψε όμως και τι περιλάμβανε το ρεπερτόριο!

«Μπορώ να σας πω ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία και γιατί δεν μπορεί να πάει ο καθένας σε αυτό το νησί και γιατί ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Δεν μπορώ, όμως, να σας αποκαλύψω τον λόγο που έγινε το πάρτι, ήταν λίγο σαν "μυστική αποστολή". Δεν είχε πολύ κόσμο. Τραγούδησα μόνο λαϊκά Ελληνικά και παλιό λαϊκό, γιατί ήθελαν αυτό το ρεπερτόριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα