Μετά το λεσβιακό φιλί η υποψήφια της Φιλανδίας θα μιλήσει live για τους γκέι γάμους!

Η Κρίστα Ζίγκφριντς παραμένεις έντονος πονοκέφαλος για τους υπεύθυνους στη Eurovision.

Υπήρξε έντονος προβληματισμός σχετικά με το on stage φιλί της Κρίστα και η καλλιτεχνική διεύθυνση ανησυχούσε από την αρχή για το πως θα μπορέσει να παρουσιάσει κάτι τέτοιο live την ημέρα του τελικού στο Μάλμο.

Όμως οι προσπάθειες της Κρίστα για διαμαρτυρία, δεν τελειώνουν εκεί, καθότι δήλωσε ότι μετά την εμφάνιση της έχει σκοπό να κάνει σχόλιο όσον αφορά την απαγόρευση της χώρας της για τους γάμους του ίδιου φύλλου.

Η Eurovision προσπάθησε να μαζέψει την όλη κατάσταση, δηλώνοντας πως δεν επιτρέπονται οι πολιτικές θέσεις μέσα από τα τραγούδια που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Ωστόσο η Ζίγκφριντς δηλώνει πως η θέση της δεν είναι καθόλου πολιτική.

«Οι ομοφοβικοί είναι πολύ αγριεμένοι που κάνω ότι κάνω. Αλλά ετοιμάζω μια έκπληξη μετά το τέλος του τραγουδιού. Είναι live και κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει. Όσον αφορά το τραγούδι, δεν έχει να κάνει με την πολιτική, αλλά με τον έρωτα και την ανεκτικότητα. Είναι απαράδεκτο που απαγορεύονται οι γκέι γάμοι στη Φιλανδία και θέλω να κάνω δήλωση σχετικά με αυτό», ανέφερε η Κρίστα.

Ο αποψινός τελικός, σίγουρα θα κρύβει εκπλήξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα