Μεγάλη επιστροφή στις πίστες της F1 – Williams & Martini επαναφέρουν τις ρίγες

Το MARTINI®, το καλύτερο vermouth του κόσμου, συνεργάζεται με την Williams, και ανακοινώνουν τη δημιουργία της ομάδας WILLIAMS MARTINI RACING για τη Formula 1, στο πλαίσιο μια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για το λανσάρισμα της ομάδας για το 2014.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Martini στην οικογένεια της Williams και που επίσημα πια λανσάρουμε την ομάδα WILLIAMS MARTINI RACING», δήλωσε ο Sir Frank Williams, ιδρυτής και αρχηγός της ομάδας.

«Η Williams και το MARTINI μοιράζονται μία μακρά ιστορία στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και είναι οι κοινές αξίες και το πάθος και των δύο που καθιστούν τη συνεργασία αυτή φυσικό επακόλουθο. Θα είναι υπέροχο να ξαναδούμε τις διακριτικές ρίγες του MARTINIRacing™ να επιστρέφουν και μάλιστα σε πλήρη αρμονία με την Williams».

«Η απόφαση για τη συνεργασία με την ομάδα της Williams ήρθε πολύ φυσικά για εμάς, καθώς μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία, το Martini να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό και μάλιστα να συνδεθεί με αυτό μέσω ενός από τα πιο αγαπημένα αθλήματα, τη Formula 1» δήλωσε ο Andy Gibson,Chief Marketing Officer του Bacardi και Πρόεδρος των Bacardi Global Brands.

Πέρα από την κατοχύρωση του ονόματος, οι θρυλικές ρίγες του MARTINI Racing θα «ντύσουν» το νέο Williams Mercedes FW36, τη στολή του οδηγού και της ομάδας πληρώματος αλλά και του χώρου των αγώνων αναπαριστώντας την MARTINITerrazza , ένα μοναδικό Rooftop. Εκτός αγώνων οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα WILLIAMS MARTINI RACING μέσω ιδιαίτερων ενεργειών στους σημαντικότερους αγώνες, αποκτώντας Lifestyle προϊόντα, αλλά και τα διαθέσιμα διαφημιστικά προϊόντα, καθώς η σεζόν των Ευρωπαϊκών αγώνων προχωράει.

Οι οδηγοί Felipe Massa και Valtteri Bottas θα «οδηγήσουν» την εμφάνιση του WILLIAMS MARTINI RACING στις πίστες. Ο Felipe Massa έχει απολαύσει μία άκρως επιτυχημένη πορεία στη Formula 1 και ανυπομονεί να ξεκινήσει τους αγώνες του 2014 με το νέο μονοθέσιο FW36, ενώ ο Φιλανδός Valtteri Bottas, επιστρέφει στις πίστες εγκαινιάζοντας τη δεύτερη χρονιά με την ομάδα.

Το νέο WILLIAMS MARTINI αγωνιστικό FW36 πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στις 16 Μαρτίου στη Μελβούρνη σηματοδοτώντας την έναρξη των αγώνων για το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα