Δείπνο «συνωμοσίας» Γκερέκου, Ντόρας, Πιπιλή, Τζαβάρα και Τατσόπουλου με κοψίδια

Εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού χώρου δείπνησαν μαζί σε γκριλάδικο στο Περιστέρι.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης, ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Κώστας Τζαβάρας έκανε το τραπέζι στις Άντζελα Γκερέκου, Ντόρα Μπακογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή και στον ανεξάρτητο

Πέτρο Τατσόπουλο που βρέθηκε επίσης στην παρέα.

Η ετερόκλητη παρέα κάθισε στο ίδιο τραπέζι του Base-Grill στο Περιστέρι και συζήτησαν σε καλό κλίμα καταβροχθίζοντας παϊδάκια, μπριζόλες και πίνοντας κόκκινο κρασί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Βηματοδότη:

«Βλέποντας την παρέα των βουλευτών στο μοδάτο Base-Grill στο Περιστέρι να τσακίζουν παϊδάκια και σταβλίσιες μπριζόλες πίνοντας κρασί, θα νόμιζε κανείς ότι πανηγύριζαν για το τέλος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Η σύνθεση όμως του τραπεζιού τα χαλούσε λίγο και συνεπώς για κάτι άλλο συζητούσαν. Στην πραγματικότητα... «συνωμοτούσαν». Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η κυρία Φωτεινή Πιπιλή, η βουλευτής του ΠαΣοΚ κυρία Αντζελα Γκερέκου (φωτογραφία), ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός κ. Κ. Τζαβάρας (που πλήρωσε και τον λογαριασμό), ο ανεξάρτητος κ. Π. Τατσόπουλος, ενώ μία καρέκλα έμεινε κενή γιατί προοριζόταν για τον βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Τριαντάφυλλο, ο οποίος όμως πήγε... φυλακή. Συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό, για να ανακρίνει μαζί με άλλους βουλευτές τους έγκλειστους χρυσαυγίτες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι βουλευτές, για άγνωστο λόγο, ήταν μες στην καλή χαρά. Πείραζε ο ένας τον άλλον και επιχειρούσαν να συντάξουν μιαν άτυπη συμφωνία: να σπάσουν τις κομματικές γραμμές, να συναινέσουν και να πείσουν την κυρία Γκερέκου να κατέβει υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίου: «Θα σε στηρίξουμε» της έλεγαν. Η κυρία Μπακογιάννη έμαθα ότι ασκούσε τη μεγαλύτερη πίεση, όπως επίσης προς τον κ. Τατσόπουλο για να είναι και αυτός υποψήφιος (δεν κατάλαβα πού ακριβώς) ώστε να τον στηρίξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα