Με τι θέλει να στείλει στο Άγιον Όρος τον Παυλόπουλο ο Καμμένος;

Ο Πάνος Καμμένος ξαναχτυπά. Ο Υπουργός Άμυνας κατάφερε να κλέψει για άλλη μια φορά την παράσταση, κάνοντας μια πρόταση που άφησε τους συνομιλητές του με τον στόμα ανοιχτό. Η απολαυστική ιστορία σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» έχει ως εξής:

Στο Ησυχαστήριο του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών, ένα εκπληκτικό μοναστήρι το οποίο μάλιστα συνδέεται πνευματικά με την Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Ορους ο ηγούμενος Αλέξιος έκανε το τραπέζι στους υψηλούς προσκεκλημένους του. Ανάμεσά τους ο

Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο κ. Καμμένος.

Πάνω στη συζήτηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν έχει επισκεφθεί το Αγιον Ορος, κάτι που θα ήθελε να κάνει. Και ενώ οι αρμόδιοι προσπαθούσαν να βρουν μια ημερομηνία, πετάχτηκε ο υπουργός Αμυνας και λέει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αν πάτε στο Αγιον Ορος, θα δώσω εντολή σε ένα πολεμικό πλοίο να σας πάει στην αγιορείτικη κοινότητα...». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον κοίταξε κάπως παράξενα (η αλήθεια είναι ότι όλοι κοίταξαν παράξενα τον κ. Καμμένο), οπότε του λέει: «Ε, όχι και πολεμικό πλοίο, κύριε υπουργέ».

The post Με τι θέλει να στείλει στο Άγιον Όρος τον Παυλόπουλο ο Καμμένος; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα