Με παπούτσια του Παναθηναϊκού θα παίξει η Μπαρτσελόνα

12:22 5/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45, ΝΕΡΙΤ) και αναζητά τη νίκη για να διατηρήσει τις πιθανότητές του για το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι οφ, πριν από το F4...

Το παιχνίδι για τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό μόνο εύκολο δεν είναι καθώς η Μπαρτσελόνα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και θέλει να επανέλθει με νίκη στο ΟΑΚΑ και καλή

εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η νίκη κόντρα στους «μπλαουγκράνα» πάντα η νίκη είναι κίνητρο.

Οι δηλώσεις των προπονητών πριν από το ματς

Τι είπε ο Πασκουάλ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ σκληρό, έμπειρο και υψηλής ποιότητας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μόνο μια φορά φέτος στην έδρα του και ήταν απέναντί μας. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Μπορεί να έχουμε κερδίσει και τα τρία προηγούμενα φετινά μας παιχνίδια, αλλά αυτό της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό, μια νέα κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει μέσα στη ρακέτα με την προσθήκη του Λαουάλ. Παίζουν πολύ δυναμικά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό»

Τι είπε ο Ιβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Θα 'ναι μία μεγάλη αναμέτρηση. Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, κατά την άποψή μου ένα απ' τα φαβορί για την πρόκριση στο Final Four. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι για τέταρτη φορά φέτος και δυστυχώς έχουμε χάσει όλες τις προηγούμενες. Επομένως πρέπει να μάθουμε απ' αυτές, να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε. Νομίζω πως μπορούμε, συνυπολογίζοντας τη στήριξη του κόσμου μας»

Το περίεργο με τα παπούτσια της Μπαρτσελόνα

Κατά τη διάρκεια που οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κατέβαιναν από το αεροπλάνο στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», διαπίστωσαν πως οι αποσκευές με τα παπούτσια για τον αγώνα χάθηκαν. Αμέσως πήραν την ομάδα του Παναθηναϊκού τηλέφωνο για να τους δώσουν... δανεικά παπούτσια και οι «πράσινοι» αμέσως ανταποκρίθηκαν και τους διαμήνυσαν πως θα τους εξυπηρετήσουν.

The post Με παπούτσια του Παναθηναϊκού θα παίξει η Μπαρτσελόνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα