Με κουτάλι σκότωσε τον ασθενή στο Δρομοκαΐτειο ο τρόφιμος του ψυχιατρείου!

Ένα κουτάλι αποτέλεσε το φονικό όπλο στα χέρια του 42χρονου ψυχασθενή που τα χαράματα της Κυριακής σκότωσε έναν άλλο ασθενή που νοσηλευόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ).

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που διέταξε η Διοίκηση του ΨΝΑ και η οποία κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας, «το μόνο όργανο που βρέθηκε στο θάλαμο ήταν ένα κουτάλι στο κομοδίνο του ασθενούς».

Το εύρημα αυτό σε συνδυασμό με τα στοιχεία από το πόρισμα της νεκροψίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών,

ότι ο θάνατός του 63χρονου νοσηλευόμενου προκλήθηκε με χτυπήματα από αμβλύ όργανο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα θανατηφόρα χτυπήματα έγιναν με το κουτάλι που είχε ο 42χρονος, σύμφωνα με το protothema.gr.

Στην ΕΔΕ δεν απαντάται ωστόσο πως ο 42χρονος κατάφερε να λυθεί από τους ιμάντες που τον κρατούσαν καθηλωμένο στο Τμήμα Οξέων Συμβάντων του νοσοκομείου. Πάντως, τα στοιχεία της ΕΔΕ δείχνουν ότι ήταν βαρύ το φορτίο που σήκωνε ο 42χρονος ασθενής και δράστης της δολοφονίας συνασθενούς του τόσο για τον ίδιο και τους οικείους του όσο και για το νοσηλευτικό ίδρυμα. Στο πόρισμα επισημαίνεται ότι «ο ασθενής- θύτης έπασχε από βαρύτατη διαταραχή, μη ανταποκρινόμενη στη θεραπευτική αγωγή».

The post Με κουτάλι σκότωσε τον ασθενή στο Δρομοκαΐτειο ο τρόφιμος του ψυχιατρείου! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα