Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στο Διονύση Σχοινά: Εκτεθήκαμε [βίντεο]

Έντονα ενοχλημένος ο Διονύσης Σχοινάς με το Πρωινό του ANT1 και τον τρόπο διαχείρισης της συνέντευξης του ξέσπασε γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γνωστός τραγουδιστής δυσανασχέτησε αφού, όπως έγραψε, από τη μισή ώρα που έδωσε συνέντευξη απομόνωσαν τα κομμάτια που ήθελαν κι έπαιξαν αυτά που τους άρεσαν.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλος ο Διονύσης Σχοινάς με Σκορδά και Λιάγκα: «Είναι γελοίο, κρίμα και ντροπή τους»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναγνωρίζοντας

το λάθος του και των συνεργατών του, ζήτησε το πρωί της Τρίτης μέσα από το «Πρωινό» δημόσια συγγνώμη στο Διονύση Σχοινά επιπλήττοντας τους συνεργάτες του live για την προβολή συγκεκριμένων δηλώσεων του και κόβοντας στο μοντάζ το κομμάτι που αφορούσε τη δουλειά του:

«Εμείς απομονώσαμε -χωρίς να ενημερωθώ εγώ- μόνο κάποια πράγματα που είπε και δεν του παίξαμε το τραγούδι του. Εκτεθήκαμε εμείς. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να δίνει μια συνέντευξη για το καινούριο τραγούδι κι εμείς να μην το παίζουμε. Προφανώς έχει δίκιο, να είμαστε κι εμείς κύριοι σαν εκπομπή όταν ο άλλος μας τιμάει. Σας παρακαλώ πολύ! Όταν βγαίνεις και κράζεις τους άλλους πρέπει να κράξουμε και τους εαυτούς μας», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στο Διονύση Σχοινά: Εκτεθήκαμε [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα