Μαρία Διακοπαναγιώτου στο ΒΡΑΔΥ: Είχα ράστα και μύριζα άσχημα!

Η διάσημη ‘‘Τασούλα’’ από την διαφήμιση όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Νίκου Ορφανού, μίλησε για τον πανκ και αντιδραστικό χαρακτήρα που είχε στα νιάτα της, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες!

Μπορεί στη διαφήμιση να παίζει την ταπεινή Τασούλα, αλλά η Μαρία Διακοπαναγιώτου είχε ξυρίσει κάποτε το μισό της κεφάλι ως αντίδραση στο υποχρεωτικό μπαλέτο που της είχαν βάλει να κάνει! Μέχρι να μπει σε θεατρική ομάδα όπως

ήθελε η μητέρα της, είχε ράστα και μύριζε άσχημα όπως ακριβώς και ο σύντροφος της!

Συν των άλλων, αποκάλυψε πως κάνει γυμνισμό εδώ και 10 χρόνια και πως δεν περίμενε ποτέ στη ζωή της να θεωρηθεί sex symbol.

Εντελώς αλλαγμένη εμφανίστηκε στο πλατό η Κρυσταλλία, η οποία μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τα μαθητικά της χρόνια και για τους σχολικούς καβγάδες στους οποίους ενεπλάκη για να προστατέψει τον αδερφό της. Μοιράστηκε με τον παρουσιαστή το πάθος της για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι έκανε κοπάνες για να επισκεφθεί το Καραϊσκάκη!

Τέλος, αφού ερμήνευσε το νέο της τραγούδι ‘‘Κιμωλία’’, υποδέχτηκε μαζί με τον παρουσιαστή τους Professional Sinnerz και τον Μύρωνα Στρατή, οι οποίοι ανέφεραν το project της καραμέλας Halls που δίνει την δυνατότητα σε νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και να τραγουδήσουν ζωντανά σε μια μεγάλη συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα