Μάικλ Φασμπέντερ και άγιος ο Θεός – Ο νέος σκληρός του Χόλιγουντ

Ο Γερμανό-Ιρλανδός ηθοποιός, Μάικλ Φασμπέντερ ο οποίος έχει δεχτεί διθυραμβικές κριτικές για τη συμμετοχή του στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος», μίλησε για τα προωσπικά του και τις γυναίκες της ζωής του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μπορεί να έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια μέσα από τις καταπληκτικές ερμηνείες του αλλά βρίσκεται στο επάγγελμα από τα 17 του.

Σε συνέντευξή του σε αμερικανικό περιοδικό ο 36χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι είναι αρκετά εγωιστής στις σχέσεις του καθώς δεν

δέχεται ερωτήσεις για το που ήταν και τι έκανε ενώ δεν ανέχεται τις ζήλιες. Ταυτόχρονα δηλώνει τρομερά ντροπαλός και αναφέρει ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχε κάνει ήταν δύο χρόνια.

«Οι ερωτικές σκηνές είναι πολύ άβολες. Είναι πολύ αγχωτικό να το κάνεις», ανέφερε στη συνέντευξη ο Φασμπέντερ. «Πρέπει να πεις στην παρτενέρ σου ΄τι ατάκες έχεις που δεν θέλεις να παραλείψω;Μπορώ να ακουμπήσω το στήθος σου; Μπορώ να φιλήσω το στήθος σου; Για να το ξέρεις, δεν εκμεταλλεύομαι καμία κατάσταση του σεναρίου' έτσι ώστε να ξέρεις τα όρια του άλλου», σχολιάζει ο ίδιος για τις ερωτικές σκηνές του.

Για την άνοδό του στη διασημότητα, ο ηθοποιός δηλώνει ότι κάνει πολύ πιο εύκολα φίλους ενώ τώρα του είναι πιο εύκολο να προσεγγίζει μία γυναίκα. «Μιλούσα σε μία κοπέλα και έλεγα από μέσα μου ΄πόσο βαρετός μπορεί να είμαι' κι εκείνη με κοίταζε με βλέμμα 'αυτό που λες με ενδιαφέρει τόσο πολύ'. Πριν από πέντε χρόνια θα λημουν βαρετός» σχολιάζει χαρκατηριστικά.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα