Πήρε τη δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την έκανε… «σημαία» της η Χρυσή Αυγή [βίντεο]

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής «φιγουράρει» η συνέντευξη του που έδωσε στο ραδιόφωνο του Alpha ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Τα μέλη του εθνικιστικού κόμματος επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την δήλωση του τραγουδιστή που υποστήριξε ότι «κανείς δεν μπορεί να μπαίνει φυλακή επειδή έχει φωτογραφίες του Χίτλερ σπίτι του».

«Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος, ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει

η Δικαιοσύνη. Οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες», είπε ο κ. Μαχαιρίτσας αναφορικά με την υπόθεση της εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής.

Πρόσθεσε δε πως «κανείς δε μπορεί να πάει κανείς φυλακή, επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη. Αυτό δεν γίνεται. Δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις "Τα Άπαντα του Στάλιν"; Δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό».

«Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά», σχολίασε.

Η Χρυσή Αυγή επέδειξε εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά αναρτώντας άμεσα τη συνεντευξη του τραγουδιστή στο site της, θέλοντας να καταδείξει την άδικη απόφαση της προφυλάκισης του βουλευτή Χρήστου Παππά, στο σπίτι του οποίου η αστυνομία βρήκε, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες με τον ίδιο να είναι ντυμένος με στολή και με χτένισμα α-λα Χίτλερ και να χαιρετά ναζιστικά μπροστά σε σημαία με τη σβάστικα, την οποία φορά και σε περιβραχιόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα