Ο Άντονι Χόπκινς βλέπει Breaking Bad και είναι φανατικός – Έστειλε γράμμα στον πρωταγωνιστή

Μαραθώνιο Breaking Bad έκανε ο ηθοποιός Άντονι Χόπκινς και από ό,τι φαίνεται έμεινε με το στόμα ανοιχτό.Η καταπληκτική σειρά εξέπληξε τον Βρετανό ηθοποιό και του δημιούργησε την ανάγκη να γράψει ένα γράμμα θαυμασμού στον πρωταγωνιστή της σειράς Μπράιαν Κράνστον.

Το γράμμα αυτό έκανε το γύρο το κόσμου και παρουσιάσε με τη σειρά του τη μετριόφρονη πλευρά του Άντονι Χόπκινς, ο οποίος ίσως είναι από τους καλύτερους εν ζωή ηθοποιούς.

Το

γράμμα έχει ως εξής:

Αγαπητέ κύριε Κράνστον,

Ήθελα να σας γράψω αυτό το μέιλ αλλά γι' αυτό επικοινωνώ μαζί σας μέσω του Τζέρεμι Μπάρμπερ – γιατί μας εκπροσωπεί και τους δύο. Φοβερός ατζέντης.

Μόλις τέλειωσα τον μαραθώνιο του Breaking Bad – από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν έως το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν – μέσα σε δύο εβδομάδες εθιστικής παρακολούθησης.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Ευφυέστατο!

Η ερμηνεία σας ως Γουόλτερ Γουάιτ, ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχω δει ποτέ.

Γνωρίζω ότι σε αυτή τη βιομηχανία υπάρχουν τόσα σκατά και έχω χάσει τη πίστη μου σε οτιδήποτε καλό.

Παρόλα αυτά η δουλειά σας ήταν καταπληκτική – ήταν θεαματική. Το εξωπραγματικό είναι η δύναμη που είχε ο καθένας σας στην παραγωγή. Σε πόσο διάστημα; Πέντε ή έξι χρόνια δημιουργίας; Πως οι παραγωγοί (μεταξύ τους και εσείς), οι συγγραφείς, οι σκηνοθέτες και όλοι από κάθε τμήμα -κάστινγκ, παραγωγή κτλ – καταφέρατε να κρατήσετε την πειθαρχία από την αρχή ως το τέλος ώστε να είστε τέλειοι;

Από αυτό που ξεκίνησε ως μαύρη κωμωδία, εξελίχθηκε σε λαβύρινθο αίματος, καταστροφής και κόλασης. Ήταν σαν Σαιξπηρικό δράμα ή αρχαία ελληνική τραγωδία.

Αν έχετε την ευκαιρία παρακαλώ περάστε τα συγχαρητήριά μου και το θαυμασμό μου σε όλους – την Άννα Γκαν, τον Ντιν Νόρις, τον Άαρον Πολ, τη Μπέτσι Μπραντ, τον Ρ.Τζ. Μιτ, τον Μπομπ Όντενκιρκ, τον Τζόναθαν Μπανκς, τον Στήβεν Μάικλ Κουεζαντα – όλοι έδωσαν καταπληκτικές ερμηνείες.... Η λίστα δεν έχει τέλος.

Σας ευχαριστώ. Αυτό το είδος δουλειάς/τέχνης είναι πολύ σπάνιο και που και που όταν προκύπτει όπως στην περίπτωση της επικής δουλειάς σας, αποκαθιστά την εμπιστοσύνη.

Εσείς και το υπόλοιπο καστ είστε οι καλύτεροι ηθοποιοί που έχω δει ποτέ.

Μπορεί να ακούγονται σαν αέρας όλα αυτά. Αλλά δεν είναι. Είναι σχεδόν μεσάνυχτα εδώ στο Μαλιμπού και ένιωσα την ανάγκη να γράψω αυτό το μέιλ.

Συγχαρητήρια και έχετε το βαθύτατο σεβασμό μου. Είσαστε πραγματικά ένας καταπληκτικός, καταπληκτικός ηθοποιός.

Με τις καλύτερες ευχές,

Τόνι Χόπκινς

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα